Written by

Pomjerite granice fotografisanja

m:arket, preporučujemo| Views: 222

Doživite moć Huawei P30 serije.

 

Najnovija Huawei P30 serija postavlja nova pravila u svijetu mobilne industrije, nameće nove standarde i trendove i donosi potpuno novo iskustvo u svijetu fotografije. Dizajn ove serije je inspirisan čudesnim bojama neba, a čarolija boja predočiće vam svu ljepotu prirode.

Sa Huawei P30 modelom svijet gledate iz nove perspektive. Uz Leica trostruki sistem kamera sa 40 MP glavnim objektivom, 16 MP ultra širokougaonim objektivom i telefoto objektivom od 8 MP svaki trenutak biće detaljno zabilježen i poseban.

Huawei P30 Pro je prvi uređaj na svijetu koji dolazi sa četverostrukom Leica kamerom. Ovaj do sada neviđeni sistem četvorostruke Leica kamere uključuje objektiv SuperZoom, 40 MP kameru sa super objektivom, 20 MP objektiv ultra širokog ugla i HUAWEI TOF kameru. Sa ovim modelom imaćete sve što vam je potrebno za maksimalnu slobodu kreiranja nevjerovatnih trenutaka.

Sa P30 serijom svijet koji vas okružuje vidjećete jasnije, šire i bliže, u njemu pronaći mnoga iznenađenja i pretvoriti ih u dragocjene uspomene.

Model Huawei P30 može biti vaš po cijeni od 1 KM uz Pretplata: XXL+ tarifu. Za najbolji kvalitet fotografija kojeg možete očekivati od mobilnog telefona tu je Huawei P30 Pro kojeg možete kupiti po cijeni od 296 KM uz tarifu Pretplata: XXL+.

U moć uređaja iz nove Huawei P30 serije možete se uvjeriti lično u m:tel poslovnicama a za više informacija pozovite 0800 50 000 ili ih potražite na www.mtel.ba.