Written by

Pošaljite fotografiju svoje praznične jelke i osvojite Alcatel tablet!

m:vijesti| Views: 67

Alcatel-bozicna-jelka-FB-1200x444

Novogodišnji i božićni praznici se ubrzano bliže, a tim povodom kompanija m:tel je pokrenula zanimljivu nagradnu igru. Naime, m:tel ove zime bira najljepše okićenu prazničnu jelku, a njenom vlasniku poklanja tablet Alcatel Pixi 8 WiFi.

U duhu predstojećih praznika, svi zainteresovani su pozvani da fotografišu prazničnu jelku koja se nalazi u njihovom domu i tu fotografiju pošalju putem aplikacije koju mogu da pronađu na Facebook stranici kompanije m:tel.

Konkurs će biti otvoren sve do 15. januara naredne godine, do 23.59 časova, a nakon toga će biti izabrana najljepša jelka u BiH. Žiri koji će odlučiti o najljepše ukrašenom drvcetu činiće predstavnici kompanije m:tel, ali će im veliku pomoć pružiti grupa djevojčica i dječaka koji će u ovom izboru učestvovati kao savjetnici, sigurno najstručniji za prepoznavanje lijepih ukrasa i prazničnog duha.

Više o ovoj nagradnoj igri možete da saznate putem m:tel-ove Facebook stranice, dok su dodatne informacije o prvoj nagradi, tabletu Alcatel Pixi 8 WiFi, dostupne na zvaničnom web sajtu kompanije m:tel na stranici www.mtel.ba.