Written by

Posebna izdanja iPhone X

moj android| Views: 220

ipgone1

iPhone X predstavljen početkom septembra uskoro će se naći u rukama prvih kupaca na svjetskom tržištu. U pitanju je najskuplji iPhone model za koji je finska kompanija Legend napravila posebnu ediciju za malo dublje džepove ljubitelja vrhunskog luksuza koji su za pametni telefon spremni izdvojiti nekoliko hiljada dolara.

Momentum, Lu, Classique, Fusion, Aurum, Corium nazivi su modela iz ove specijalne edicije od kojih će većina biti napravljena u samo deset primjeraka. Aurum, kao što mu ime govori na latinskom – ima pozadinu od zlata, a Apple logo je ukrašen i rijetkom vrstom bisera. Koža krokodila sa zlatnim uzorkom i crnim biserom adut je modela Corium, dok će Classique imati dijamante koji će pri radu telefona svjetliti u bojama koje će izabrati ukupno pet kupaca.

Centralni dio Fusion modela imaće karbonska vlakna i srebro, uz detalje od rodijuma i platine, a po narudžbi može i da bude napravljen od kože ili drveta.

Kineski zmaj sa crvenim dijamantima u očima svakako će privući pažnju svakoga ko vidi ovaj model iPhonea X. Ipak po cijeni najspektakularniji trebalo bi da bude Momentum sa jedinstvenim dijamantnim dizajnom i drugim elementima luksuza kao što zu zlatne slučalice i posebno prilagođeno kućište od kože.

Naravno, Legend svojim posebnim kupcima ostavlja mogućnost da za dodatne iznose sami biraju kakve još detalje žele na svojim telefonima.