P7 paket

Written by

Posebna ponuda u susret Jelen Demofestu

m:vijesti| Views: 383

huawei p7 demofest

U susret sedmom izdanju muzičkog festivala Jelen Demofest koji se održava od 17. do19.7. 2014. godine u Banjaluci, kompanija m:tel je pripremila specijalni poklon za sve svoje korisnike i one koji će to postati. Naime, m:tel i Jelen Demofest već dugo i uspješno sarađuju, te su odlučili da na poseban način obilježe prijateljstvo koje traje sedam godina, tokom kojih su na binu tvrđave Kastel doveli brojne muzičke zvijezde, kako iz regiona, tako i iz svijeta.

Novitet iz kompanije m:tel je, kao i festival, u znaku broja sedam, jer m:tel ovoga puta predstavlja najnovijetehničko dostignuće:superiorni model Huawei Ascend P7. Zahvaljujući ovom izuzetnom telefonu m:tel još jednom potvrđuje da na ovo tržište prvi donosi najnovije svjetske modele.

S obzirom da su i m:tel i Huawei sponzori sedmog Jelen Demofesta, a Ascend P7 oficijelni telefon festivala, uz svaki kupljeni telefon korisnici će na poklon dobiti i specijalnu Jelen Demofest pop art konzervu u kojoj se nalazi jedno od obilježja ovog muzičkog praznika, a riječ je o posebno dizajniranoj festivalskoj majici. Huawei Ascend P7 se samo u m:telovim poslovnicama može naći po cijeni od 1 KM uz koju ide i paket Moj mix 60/65.

Novi pametni telefon Ascend P7, Huawei je predstavio je prije svega dva mjeseca u Parizu i tako ažurirao svoju liniju vodećih mobilnih telefona, a između ostalog, u fokus ove moćne spravice je stavljen i moderni fenomen nazvan “selfie”.

Ascend P7 je, naime, opremljen sa dvije vrhunske senzorske kamere, te se tako na njegovoj poleđini nalazi jedna takva sa 13, a sa prednje strane je ona sa osam megapiksela, što znači da “selfie” napravljen uz pomoć ekrana kao navigatora, neće biti zrnast i lošeg kvaliteta, kao što je to slučaj sa nekim drugim uređajima.

Ascend P7 je poboljšan u odnosu na P6, lansiran prošle godine u Londonu, sa petoinčnim HD ekranom, koji se može pohvaliti sa 445 piksela za oštru grafiku visoke rezolucije, a ivica oko ekrana je smanjena na 2.97 milimetara. Zaštitni znak P7 je i vitkost, jer je debljine svega 6.5 milimetara, a teži 124 grama.  Inače, Ascend P7 radi na Android platformi i nudi korisniku preko 100 tema uz mijenjanje kolor šema.

Pravo je vrijeme za dobru muziku i odlične novitete iz svijeta tehnologije. Informišite se više na www.mtel.ba ili facebook.com/mtelbih