Written by

Posljednja emisija m:agazina, nova sezona u septembru

m:tel IPTV| Views: 121

Posljednja epizoda prve sezone biće emitovana ove subote u terminu od 16.30 časova na kanalu Alternativne televizije, a kroz minute zabave i informacija ponovo vas vode Brankica Stojanović i Jelena Babić.

Jelena i Brankica - magazin

Ljeto je pred vratima, bliži se vrijeme odmora, pa tako i ekipa emisije m:agazin ide na zasluženi odmor nakon okončane prve sezone i uspješno realizovanih preko 50 epizoda.

Posljednja ovosezonska emisija m:agazin će biti već 52. po redu, a tokom proteklog perioda trudili smo se da vam predstavimo sve novitete iz svijeta tehnologije, mobilne industrije i još mnogo toga što interesuje sve istinske zaljubljenike u savremeni način života.

Pričali smo o najboljim i najnovijim pametnim telefonima na svijetu, te šta sve možemo očekivati u budućnosti kada su najveće kompanije na ovom polju u pitanju.

Vodili smo vas kroz interaktivne 3D muzeje u 3D tehnologiji, pokazali smo vam kako izgleda sveska u kojoj se sav zapisani sadržaj automatski digitalizuje, a vidjeli smo i kakva nas budućnost čeka na putovanjima, kada cestama budemo krstarili u pametnim automobilima.

Posjetili smo i najveće svjetske tehnološke konferencije, gdje smo bez daha gledali androide napravljene po ljudskom liku kako pričaju, smiju se i rukuju se sa posjetiocima, putovali do najudaljenijih krajeva planete pomoću kaciga za virtualnu realnost i upoznali se sa nadolazećim konceptom pametnih kućnih uređaja, koji komuniciraju sa vlasnicima.

Premalo je prostora da nabrojimo šta smo sve saznali i otkrili družeći sa vama svake subotu na programu ATV, a još više prostora bi nam trebalo da otkrijemo šta vas sve čeka u narednoj sezoni m:agazina.

Ipak, jedno je sigurno, a to je da vas nakon ljetnog raspusta čekamo u septembru sa novom sezonom, novim pričama i novim konceptom.

Do tada, ekipa emisije m:agazin vam želi ugodno ljeto!