Written by

Poslovni razgovori bez limita

m:vijesti| Views: 55

641x284_TG_promo

Odaberite najbolji model za vašu poslovnu komunikaciju

Poslovna komunikacija treba da bude savremena, profesionalna, kvalitetna, a zašto ne i ekonomična.
Mi smo se potrudili da vam omogućimo izbor tarifa koje odgovaraju vašim potrebama u poslovnoj komunikaciji.
Naše poslovne tarife – Total Group, osmišljene su da vam pruže besplatnu i neograničenu komunikaciju sa saradnicima uz potpunu kontrolu troškova. Odaberite tarifu za svakog zaposlenog, člana porodice ili partner grupu i uživajte u pogodnostima besplatnih razgovora, neograničenog interneta i odličnih bonusa.

Tarifni modeli Bez Limita pružaju vam mogućnost besplatnih razgovora, slanja besplatnih SMS-ova (Fair use princip) i korišćenje interneta neograničeno. Pored svih nabrojanih pogodnosti, svim novim korisnicima Bez Limita Flat tarifnog modela koji zaključe ugovor u period od 1.februara do 31. marta 2015. godine, omogućićemo razgovore prema svim mrežama u BiH po cijeni od 0,14 KM/min umjesto dosadašnje cijene od 0,18, odnosno, 0,17 KM/min (bez PDV-a).

Podsjećamo vas da su vam na raspolaganju i druge poslovne tarife poput tarifnog modela Kombinuj Biz, koji je namijenjen poslovnim korisnicima kojima se za odgovarajuću mjesečnu pretplatu omogućava da unutar svoje poslovne grupe imaju i prepaid korisnike.

Tu je i tarifa Plus koja vam omogućava da kreirate svoju poslovnu mrežu prema sopstvenim željama i potrebama sa potpuno besplatnom komunikacijom za korisnike unutar grupe, razgovorima izvan grupe po znatno nižim cijenama i sa vrijednim bonusima, kontrolom troškova, raznovrsnom ponudom mobilnih telefona kao i mnogim drugim pogodnostima.

Uz kontrolu troškova i najniže cijene razgovora ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH uz tarifu Bez Limita odaberite i jedan od atraktivnih telefona iz naše ponude. Preporučujemo vam: Sony Xperia T3, Huawei Ascend P7, Huawei Ascend G630, LG L70 Dual ili LG G3 po sljedećim cijenama:

Model Bez limita 30 Bez limita 50 Bez limita 80 Bez limita 120
24 mjeseca 24 mjeseca 24 mjeseca 24 mjeseca
Sony Xperia T3 499 KM 1KM 1KM 1KM
Huawei Ascend P7 449 KM 1KM 1KM 1KM
Huawei Ascend G630 1 KM 1KM 1KM 1KM
LG L70 Dual 1KM 1KM 1KM 1KM
LG G3 (32GB) 899 KM 499KM 1KM 1KM

Promotivne cijene iz tabele se odnose za sve nove korisnike tarifnog modela Bez Limita, kao i za postojeće korisnike koji se odluče da pređu na novi paket sa većom mjesečnom pretplatom u okviru tarife Bez Limita uz ugovoreni period od 24 mjeseca. U cijene telefona je uračunat PDV.

Iskoristite najbolje modele uspješne poslovne komunikacije, a za više informacija pozovite korisnički servis 066 10 10 10 ili kontaktirajte svog m:tel predstavnika.