Written by

Postignite više uz Galaxy Note8

m:vijesti| Views: 337

samsung-note8-fb-cover

 

Samo dan nakon svjetske premijere m:tel vam nudi mogućnost rezervacije.

m:tel vas je juče vodio na njegovu svjetsku premijeru, a već danas na m:tel facebook stranici možete i rezervisati najnoviji Samsungov uređaj – Galaxy Note8.
Sagledajte širu sliku i komunicirajte na potpuno nov način. Sa Galaxy Note8 u vašim rukama, velika djela čekaju na vas.

Novi Galaxy Note uređaj posjeduje “infinity” displej sa frontalnim staklom od ivice do ivice bez maske, sa veličinom ekrana od 6,3 inča.

Sa S Pen olovkom doživite potpuno nov način komuniciranja, a uz dvostruku širokougaonu kameru vaše fotografije biće jasne i fokusirane čak i pri slabom osvjetljenju.

Svoj Note možete ponijeti gdje god želite, jer su uređaj, ali i olovka S Pen, otporni na vodu i prašinu. Pored toga, moći ćete i da pišete po ekranu, čak i kada je vlažan.
Bilo da skidate igrice ili obavljate više zadataka istovremeno, radite to brzo i bez problema uz Galaxy Note8, jer njegov 10 nm mobilni procesor visokih performansi sa 6GB RAM memorije čini da se ove aktivnosti odvijaju neprimjetno. Pored toga, zahvaljujući bežičnom punjenju, snaga je na vašoj strani.

Požurite sa rezervacijom jer m:tel najbržima poklanja DeX modul – docking uređaj koji ovaj telefon pretvara u desktop računar.

dex

A odlična vijest je da uz Moj Mix VIP tarifu ovaj najnoviji Samsungov uređaj može biti vaš po cijeni već od 1 KM.

Za ljude koji žele više od svog pametnog telefona – Galaxy Note8.

Rezervacije traju do isteka zaliha.