Potražite kvalitetne telefone po sniženoj cijeni u m:tel webshop-u

Written by

Potražite kvalitetne telefone po sniženoj cijeni u m:tel webshop-u

iz ponude, m:vijesti| Views: 1989

Sa najvećim ekranom u Desire seriji, HTC Desire 12+ pruža odličan vizuelni doživljaj i uživanje u svemu što volite da gledate ili radite na telefonu. Moderan i elegantan dizajn ističe ovaj model, a tanak okvir omogućava lako rukovanje i jednom rukom.

HTC-Desire-12_INS_story_1080x1920 dec

Dvostruka kamera omogućiće odlične fotografije na kojima možete podešavati fokus nakon snimanja ili dodati bokeh efekat. Prednja kamera od 8 MP će vam omogućiti više svjetla za precizne detalje i pri slabom osvjetljenju.

Sa kvalitetnim Sony Xperia L3 telefonom imaćete cjelodnevnu zabavu na velikom ekranu od 5,7 inča u HD+ rezoluciji. Ovo je dobro zaokružen budžetski telefon, sa odličnim balansom performansi, fotoaparata i trajanjem baterije koja će omogućiti dugotrajan rad i zahtjevnim korisnicima.

Sony-Xperia_INS_story_1080x1920

Sa dualnim kamerama ovog uređaja dobićete kreativne fotografije, a selfi kamera pruža mnogo zanimljivih efekata. Kupovinom ovog telefona dobićete na poklon slušalice Sony ZX110a, a ova ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Uz preporučene tarife Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+, online kupovinom u web shop-u odlični HTC Desire 12+ možete kupiti po cijeni od samo 9,59 KM a ostatak platiti na rate od 1,67 KM.
Na isti način, i Sony Xperia L3 može biti vaš po povlaštenoj cijeni od 19,18 KM, a ostatak platite na rate od 3,34 KM.

Vaš novi mobilni telefon čeka vas u mtel web shop-u, sa besplatnom dostavom, brzo i povoljno.

Za više informacija o posebnoj ponudi telefona u m:tel webshopu pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.