Written by

Poznat izgled Motorole Moto X4

moj android| Views: 81

motox4

Moto X4 prvi je od još nekoliko zanimljivih mobilnih telefona kompanije Motorola, u vlasništvu Lenova, čije se predstavljanje očekuje do kraja godine.

Serija “X” nije se pojavljivala još od 2015. godine pa je ovaj pametni telefon zadobio posebnu pažnju. Mnogi ga nazivaju “pametnjakovićem srednje klase”. Očekuje tanak telefon, lijepog izgleda sa metalnim kućištem, kao i zanimljiva hardverska konfiguracija.

Prema fotografiji koja je procurila u javnost Moto X4 imaće Home tipku ispod ekrana za koju se pretpostavlja da je čitač otiska prsta. Ekran bi trebalo da ima 5,2 inča i da bude FullHD rezolucije i da bude zaštićen Gorilla Glass staklom. Najvjerovatnije će ga pokretati Snapdragon 630 procesor, sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, a moguće je i 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Moto X4 bi trebao biti i vodootporan, te otporan na prašinu. Na prednjoj strani očekuje se vrhunska kamera od 16 MP koja će moći snimati 4K video u 30 sličica u sekundi. Zbog Adaptive Low Light tehnologije i u slabije osvjetljenim prostorima moći će praviti odlične selfie fotografije. Zadnja dvostruka kamera imaće 12 MP i 8 MP, kao i dvotonski LED blic.

Operativni sistem biće Android 7.1.1 Nougat, a Moto X4 imaće bateriju od 3000mAh sa TurboCharging opcijom za brzo punjenje.