Written by

Poznate specifikacije Huawei Enjoy 5S telefona

moj android| Views: 224

novi

Na zvaničnoj stranici kompanije Huwei od nedavno možete pronaći i zvanične specifikacije Enjoy 5S modela koji bi se uskoro mogao naći i u prodavnicama na našem kontinentu jer je trenutno dostupan samo u Kini.

Ovo je u stvari poboljšana verzija 5S modela koji je premijeru doživio u oktobru ove godine, a sigurni smo da će ispuniti očekivanja korisnika koji žele kvalitetan uređaj za nešto manje novca. Kad su u pitanju specifikacije ovaj telefon radi na MediaTek MT6753 čipset, te octa-core procesor, a displej od sasvim dovoljnih 5 inča imaće rezoluciju od 720×1280 piksela.

Kad je riječ o memoriji očekuje vas 2GB RAM-a, te 16 GB ugrađene memorije i betareija od 2200 mAh. Za sve one koji vole fotografisati obardovaće informacija da ovaj telefon ima primarnu kameru od 13, te prednju od 5 megapiksela, a radi na Lollipop 5.1 operativni sistem.

Tu su još dual SIM, hibridni SIM slot te senzor za otisak prsta koji se nalazi na poleđini uređaja, a ovaj model se trenutno može nabaviti u zlatnoj i srebrnoj varijanti za 187 američkih dolara. I kako smo već napomenuli od 10.12, ove godine dostupan je samo na kineskom tržištu, a mi se iskreno nadamo da će se uskoro moći kupiti i kod nas.