Poznati prvi detalji o Samsung Galaxy S9 i S9+ modelu

samsung-galaxy-s9-release-date

Samsung je trenutno zauzet prodajom Galaxy S8 telefona, ali ih to ne sprječava da započnu sa ulaganjem napora u izradu novog modela. Njihov najnoviji flegšip telefon ima veoma dobar start na globalnom nivou, i možda bi čak mogao da postavi i novi prodajni rekord za kompaniju. Međutim, Samsung ne sjedi skrštenih ruku. Naime, po najnovijim informacijama, kompanija je već krenula u izradu modela Galaxy S9 i Galaxy S9+.

Novi izvještaj govori da je južnokorejska kompanija već počela rad na Galaxy S9 telefonu, za koga već sada znamo da nosi kodno ime Star. Samsung je poprilično podigao ljestvicu sa Galaxy S8 telefonom, i ukoliko je istorija pokazatelj, Galaxy S9 će predstavljati neku vrstu „postepene nadogradnje“.

Očekuje se da sljedeća generacija Galaxy S telefona ima dualnu kameru i senzor otiska prsta ispod ekrana. Po trenutnim informacijama, tu osobinu će imati i Galaxy Note 8 smartphone koji bi trebao na tržište do kraja ove godine.

Po svemu sudeći, novi Galaxy modeli će opravdati sva moguća očekivanja, a svojim korisnicima pružiti maksimalno zadovoljstvo u korišćenju.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se