nove serije i filmovi

Written by

Pratite najnovije serije i filmove putem m:tel Open IPTV-a

m:tel IPTV| Views: 86

nove serije i filmovi

Premijera serije “Imperija” biće u petak 23. januara 2015. godine u 22 časa. Dvanaest jednočasovnih epizoda pričaju nesvakidašnju priču o hip-hop imperiji vrijednoj milijardu dolara, a originalnu muziku, koja je odmah privukla pažnju, producirao je čuveni “Timbaland”. Premijera za područje SAD je zabilježila nesvakidašnje rezultate. Prvu epizodu gledalo je 13,1 miliona gledalaca i radi se o najboljoj FOX premijeri od 2012. godine.

Četvrta sezona hit serije iz originalne HBO produkcije “Djevojke” na programu je u ponedjeljak, 26. januara u 20.35 časova na HBO kanalu. Nova sezona humorističke serije “Djevojke”, dobitnika Zlatnog globusa, od scenaristkinje/rediteljke/glumice Lene Danam o grupi prijatelja koji žive u Njujorku i i njihovim usponima, padovima i neslavnom zalasku u dvadesete godine. Režija Džesi Perez, a igraju pored Lene Danam još Alison Viliams, Adam Drajver i drugi.

Televizijski kanal HBO Comedy sa zadovoljstvom najavljuje četvrtu sezonu hit serije “Internet terapija”, i to 10, 11. i 12. epizodu koje su na programu u utorak, srijedu i četvrtak, 27, 28. i 29. januara. Riječ je o komediografskoj drami u kojoj se opisuje Fiona Volis, terapeutkinja bez mnogo strpljenja za svoje pacijente. Umorna od slušanja ljudskih problema cijelih pedeset minuta, osmislila je novo liječenje, trominutno video-ćaskanje. Međutim, u centru pažnje tih seansi i dalje je ona. U glavnoj ulozi Lisa Kudrou, režija Don Ros.

“Pikasova banda” radni je naslov komedije sa elementima krimi-priče koja je na programu u utorak, 27. januara u 18.35 časova na TV kanalu CINEMAX. Radnja ovog fantastičnog filma ide ovim tokom… Pariz, 1911. godine. Mladi Pablo Pikaso, Gijom Apoliner i prijatelji, osumnjičeni su za legendarnu krađu Mona Lize iz Luvra. Da li su oni međunarodna banda kradljivaca umjetničkih djela ili je riječ o velikom nesporazumu? Režiju ove sjajne komedije potpisuje Fernando Kolomo.

CINEMAX u petak, 30. januara u 23.25 časova u svojim “Klasicima današnjice” predstavlja dramsko ostvarenje “Madam Suzacka”. Režiju potpisuje čuveni Džon Šlezindžer, dok se u glavnoj ulozi pojavljuje Širli Meklejn. Širli se pojavljuje u roli čuvene profesorke klavira, Irine Suzacke, koja dobija učenika-bengalsko čudo na klaviru, Maneka. Oboje su imigranti u Velikoj Britaniji i brzo se zbližavaju. Poslovni poduhvat Manekove samohrane majke propada i on mora donijeti odluku karijere.

Budite i dalje uz svoj Open IPTV!