Written by

Pratite odlične serije i filmove na m:tel TV-u

m:tel IPTV, tv filter| Views: 457

 

Za ljubitelje dobrih akcionih filmova, kanal HBO toplo preporučuje film “Loši momci”, koji je na programu u četvrtak  6. decembra u 20.00 časova.

Vil Smit i Martin Lorens su partneri u zločinu, odnosno u borbi protiv zločina, u ovom akcionom filmu o dvojici dobrih momaka koji su zapravo loši! Zaplijenjeni heroin vrijedan 100 miliona dolara upravo je ukraden iz policijskog skladišta. Uspon u karijeri detektiva Majka Louerija (Vil Smit) i Markusa Berneta (Martin Lorens) sad je ugrožen zbog nestale droge i moguće je da će cijelo Odjeljenje za narkotike u Majamiju biti zatvoreno. Kad istraga krene naopako, ubice otimaju jedinog svedoka, prelijepu policijsku doušnicu (Tea Leoni) i bliskog prijatelja momaka, što cijelu priču podiže na lični nivo. Brzi automobili, prelijepa žena i neprekidna akcija garantuju dobar provod tokom gledanja ovog filma.

U filmu “Kraljevska zima”, prepliću se nenadana, a potom i zabranjena ljubav i naravno, svi problemi koji obično prate takve situacije. Kanal HBO2, 8. Decembar u 20.35 časova.

Dok provodi svoj odmor u Evropi, mlada žena postaje dio stvarne životne bajke kad slučajan susret sa zgodnim mještaninom počne da prerasta u nešto drugo. Međutim, situacija se komplikuje kad sazna da je mještanin zapravo princ, koji uskoro treba da bude krunisan, a čija se majka izričito protivi romansi njenog sina sa turistkinjom. U glavnim ulogama su Merit Paterson, Džek Doneli i Samanta Bond.

Kejt Vinslet tumači glavnu ulogu u sjajnom filmu “Praznik rada”, koji možete pogledati na kanalu CINEMAX u nedjelju 9. decembra u večernjem terminu u 22.40 časova.

U centru zbivanja radnje filma „Praznik rada“, nalazi se 13-godišnji Henri Viler, koji se trudi da bude glava porodice i brine o usamljenoj majci Adel, istovremeno se suočavajući sa svim mukama adolescencije. Kupujući stvari za ponovni polazak u školu, Henri i njegova majka susreću Frenka Čejmbersa, zastrašujućeg čovjeka kome je pomoć evidentno potrebna, i koji ih ubjeđuje da ga odvedu u svoj dom. Kasnije se ispostavlja da je riječ o odbjeglom osuđeniku. Naizgled jezivi čovjek pokazuje svoju snažnu domaćinsku stranu i za samo nekoliko dana razvija čvrst odnos sa Adel i Henrijem. Događaji ovog dugog vikenda oblikovaće ih jednom zauvijek…

Akcioni spektakl,  film “Desperado” sa Antonio Banderasom i Selmom Hajek u glavnoj ulozi, možete pogledati 12.12.2018. godine na kanalu CINEMAX u 21.30 časova.

Antonio Banderas glumi bezimenog marijači muzičara u ovom dugo očekivanom nastavku filma “Osvetnik sa gitarom”. Marijači gitarista, obučen u crno, nesmotreno krene u mračno podzemlje meksičkog pograničnog grada kojim vlada šef narko-mafije Bučo (Žoakim de Almeida). U prethodnom filmu, Bučo je ubio njegovu ljubavnicu i ranio ga pištoljem u ruku kojom svira gitaru, ali ovog puta Marijači je spreman za osvetu. Njemu pomaže Karolina (Selma Hajek), šarmantna vlasnica lokalne knjižare koju mafija koristi da sakriva drogu. Ona takođe prima novac od Buča, ali ubrzo će se naći u naručju Marijačija.                  

Ovo je idealna prilika da  najavimo i domaću seriju „Besa“, od 16. decembra ekskluzivno na SUPERSTAR TV.

U serijalu „Besa“, koji oslikava običaj čvrstog obećanja koje se mora održati i po cijenu života, lavirint nepredvidivih okolnosti ukršta puteve Uroša, običnog čovjeka,  i Dardana, regionalnog šefa mafije. Kroz 12 epizoda, svake nedjelje od 21.00 čas na  SuperStar TV-u  gledaćemo do koje granice je Uroš spreman da ide da bi zaštitio svoju porodicu.

Serija „Besa“, rađena je po najvišim produkcijskim standardima, okupila je poznate svjetske i domaće scenariste kao i regionalnu i inostranu glumačku postavu.

Podsjećamo vas da m:tel u okviru aktuelne  ponude, svim novim korisnicima m:tel TV Paketa nudi mogućnost da odaberu poklon bon do čak 400 KM ili jedan od odličnih TV uređaja iz m:tel ponude koji mogu kupiti za samo 1 KM.

A detaljan TV vodič dostupan vam je na www.mtel.ba ili klikom na ovaj link.