mtel i opentv

Written by

Pratite sjajne filmske minute uz m:tel i Open IPTV

m:tel IPTV| Views: 185

mtel i opentv

HBO vam predstavlja drugu sezonu hit serije iz originalne HBO produkcije-komediju “Idemo dalje”. Riječ je o nekonvencionalnoj komediji koja prati neorganizovano osoblje ženskog odjeljenja gerijatrije koje pokušava da sačuva razum uprkos profesionalnim i ličnim neprilikama. Na programu u petak, 9. januara u 20.05 časova. Režiju potpisuje Migel Arteta, a uloge tumače Lori Metkaf, Aleks Borstajn, Nisi Neš, Mel Rodrigez i Džejma Mejs.

Još jedna hit serija iz originalne HBO produkcije-krimi drama “Pravi detektiv” na programu HBO-a je istog datuma u 21 čas. Ova drama govori o dvojici detektiva (Metju Mekonahi i Vudi Harelson), čiji se životi isprepliću tokom 17-godišnje potrage za ubicom, od početne istrage bizarnog ubistva iz 1995. godine do ponovnog otvaranja slučaja 2012. godine. Za režiji ove serije zadužen je Keri Fukunaga.

HBO Comedy, u petak, 16. januara u 18.25 časova emituje komediju “Zalupi slušalicu”. Tri sestre (Meg Rajan, Dajana Kiton i Lisa Kudrou) zbližavaju se dok se brinu o umirućem ocu (Volter Matau), alkoholičaru i nekadašnjem scenaristi, koji nikad nije bio blizak sa njima. Osim glavne uloge, Dajana Kiton potpisuje i režiju ove fantastične komedije.

Televizijski kanal Cinemax za ponedjeljak 12. janura preporučuje avanturističku dramu “Martinov dan” sa početkom u 20 časova. Pošto mu prijeti hapšenje poslije bjekstva iz zatvora, Martin Stekert uzima 12-godišnjaka kao taoca. Poslije odlaska na omiljeno jezero, oni sklapaju neobično prijateljstvo, ali za petama im je neobični policajac koji želi da ga izvede pred lice pravde. Igraju Ričard Haris, Džejms Koburn i drugi.

U četvrtak, 15. januara na istom kanalu pogledajte film “Ubij svoje najdraže”. Danijel Retklif u glavnoj ulozi i Džon Krokidas kao režiser nas u biografskoj drami vode kroz neispričanu priču o ubistvu koje je 1944. godine spojilo mladog Alena Ginsberga, Džeka Keruaka i Vilijama Barouza na univerzitetu Kolumbija i koje je pokrenulo niz događaja koji će dovesti do “bit” revolucije.

Budite i dalje uz Open IPTV!