Written by

Prava piratska avantura na Pickboxu

m:tel IPTV| Views: 142

Black Sails

Black Sails © 2016 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Oni nisu Pirati sa Kariba, jedan od njih nije Džoni Dep, ali nema sumnje da su pirati i svakako borave na Karibima. Družina iz serije Crna jedra (Black Sails) koju možete da gledate na Pickboxu od 01. maja, osvojiće vas ako ste fan serije Vikinzi i Igra prijestolja, ako volite priče o gusarima i gusarskom blagu.

Svijet gusara je brutalan, prepun otimačine i sirovih podbadanja, a Crna jedra će vam taj svijet u svoj svojoj nečistoći dočarati već u prvoj epizodi. Scena koja otvara seriju je napad jednog gusarskog broda na drugi.

Vrijeme u kom operiše gusarska družina sa Kariba pod kapetanom Flintom je na samom početku 18. vijeka, a radnji iz legendarnog Ostrva s blagom prethodi čak dvadeset godina. Neki likovi koji se pojavljuju u seriji zaista su bili ozloglašeni gusari, neki su plod fikcije, a zajedno u Crnim jedrima čine nezaboravnu kombinaciju.

Blago – san svakog gusara

Black Sails 2

Black Sails © 2016 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Baš kao i u Igri prijestolja i u Crnim jedrima su tuča i mačevanje dio svakodnevne rutine. Svi konflikti rješavaju se nasiljem, a pirati imaju jedan zajednički cilj – da se domognu velikog blaga na španskom brodu. Piratska avantura na čelu s kapetanom Flintom gledaocima garantuje akciju, nasilje, a tu je i nekoliko moćnih žena u glavnom gradu Bahama. Kada se iskrcaju u svoju bazu u Nasau, momci zalaze u bordele, nalivaju se poznatim karipskim rumom, ukrcavaju namirnice na svoje brodove i šta drugo nego – tuku se.

Nije lako biti pirat

Za pirate postoje bolji, ali  i  lošiji dani koji osvanu kad britanska mornarica počne da se vraća u karipsko more i prijeti istrebljenjem piratstva. Kapetan Flint se u nuždi udruži s lijepom Elenor Gatri (Hana Nju) i njih dvoje zajednički razrade plan kako da se dočepaju najvećeg dobitka koji će riješiti sve njihove finansijske dileme zauvijek. Na njihovu nesreću, u igri je mnogo neprijatelja i drugih kapetana koji jedva čekaju Flintov neuspjeh, a tu je i mladi kuvar Džon Silver koji potkopava planove svog kapetana.