Written by

Prava šansa koja se na propušta

iz ponude, m:vijesti| Views: 222

Uživajte u novim svjetovima zabave na vrhunskom Sony televizoru uz m:tel Pakete usluga

Otkrijte svaki detalj u visokoj rezoluciji Sony KD-49XFZ7596 televizora i pogledajte kako se najnovije tehnologije kombinuju sa Android operativnim sistemom za nevjerovatnu zabavu, šta god da gledate.

Sony KD-49XFZ7596 je televizor sa velikim ekranom od 49 inča, ima elegantan i tanak dizajn koji će se odlično uklopiti u svaki prostor. Ovaj model pruža odličnu Ultra HD rezoluciju sa sjajnom i kristalno čistom slikom na kojoj će svaki detalj doći do izražaja. Scene su življe, realističnije i stvaraju jedinstven filmski doživljaj.

Android operativni sistem pretvara televizor u pametni uređaj kojim možete jednostavno upravljati a sve pronaći na jednom mestu – najnoviji filmovi na mreži, video igre, muzika i TV kanali su vam na dohvat ruke.

Sony KD-49XFZ7596, savršena kombinacija visoke rezolucije slike i visoke kvalitete zvuka, može biti vaš uz preporučeni tarifni model TV+NET+TEL:M i dvanaest mjesečnih rata od 73 KM.

Podsjećamo vas da u m:tel Paketima usluga dobijate najbrži optički internet u zemlji sa brzinama i do 100/50 Mbps, fiksnu telefoniju za neograničene razgovore i najmodernije TV funkcionalnosti.

Ponuda traje do kraja marta ove godine ili do isteka zaliha uređaja. Iskoristite svaku šansu!

Detalje saznajte na prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 080050000 ili putem sajta  www.mtel.ba.