Written by

Pravo je vrijeme da zaigrate m:tel Mozgalicu

m:vijesti| Views: 94

mozgalica

Mnogi su već čuli za Facebook društvenu igru Mozgalica koja razvija moždane vijuge, a namijenjena je svim uzrastima. Mnogi takođe znaju da najuspješnije igrače, koji riješe sve nivoe u najkraćem roku, očekuju nagrade na kraju svakog mjeseca. Iz mjeseca u mjesec sve je više onih koji i na ovaj način treniraju svoju koncentraciju.

Za one koji nisu čuli, princip igre je vrlo jednostavan. Potrebno je povezati sliku logotipa TV kanala i sliku televizijske emisije koja je tipična za taj kanal, a sigurno ste je nekada na kanalu i vidjeli. Istovremeno se mogu otvoriti samo dvije slike. Potrebno je zapamtiti pozicije slika te otvoriti odgovarajući TV kanal i pripadajuću emisiju u isto vrijeme, tada taj par ostaje otvoren, a igra se završava kada igrač otvori sve parove.

U ovoj igrici se već oprobalo nekoliko stotina hiljada igrača iz cijele BiH, a svakodnevno bude odigrano nekoliko stotina mečeva. Uključite i vi moždane vijuge, zapamtite pozicije slika i uživate u ovoj jedinstvenoj igri memorije koja će vas zabaviti i uz pomoć nje ćete se bolje koncentrisati na svakodnevne zadatke.

Igricu možete pronaći na m:tel Facebook fan stranici putem ovog linka https://www.facebook.com/mtelbih/app_272047336305837.