m:tel TV paketi

Written by

Pravo je vrijeme za m:tel TV pakete

iz ponude, m:vijesti| Views: 777

Najkvalitetniji sadržaj uz odlične televizore na rate

Stižu nam hladni dani koji su kao stvoreni za uživanje u kući uz najkvalitetniji TV sadržaj, s toga vam preporučujemo da se odlučite za m:tel TV pakete baš u novembru jer vas očekuje odlična ponuda koja podrazumijeva popust na pretplatu i gratis funkcionalnosti 24 mjeseca.

Svi oni koji postanu korisnici m:tel TV paketa, ili postojeći korisnici koji se odluče za jednu ili više novih usluga moći će uživati u najboljem TV sadržaju, uz najbolji internet po 30% manjoj cijeni prva tri mjeseca, a ono što je najbolje imaće priliku da potpuno besplatno 24 mjeseca uživaju u usluzi Snimanje sadržaja zahvaljujući kojoj ni jedan važan TV program, film, utakmica ili informativna emisija neće biti propušteni.

Pored kvalitetne usluge, u okviru ponude kompanije m:tel možete odabrati odlične TV uređaje, a ovaj mjesec uz preporučeni paket TV+NET+TEL: M+ izdvajamo:

– TELEVIZOR PHILIPS 50PUS8545/12 (Android) – rata: 73 KM

– TELEVIZOR PHILIPS 55PUS7805/12 (Smart) – rata: 65 KM

– TELEVIZOR SAMSUNG UE55TU8072UXXH – rata 75 KM.

Podsjećamo, m:tel paketi vam donose uživanje u najbržem optičkom internetu, digitalnim kanalima, bogatstvu sadržaja, te mnoštvu dodatnih mogućnosti kao što su premotavanje i stopiranje sadržaja, dopuna putem IPTV šopa i sl.

Ova ponuda važi do 30. novembra 2020. godine ili do isteka zaliha. Za više informacija pozovite besplatan korisnički servis na 0 800 50 000.