Written by

Prebaci na pravu mrežu!

m:vijesti| Views: 69

Prenesi broj

Prenesite svoj broj u m:tel i uživajte u bonusima za razgovore i poruke, ali i u neograničenom mobilnom internetu

Ukoliko se još uvijek pitate koja mreža je najbolja opcija za vas, pronađite odgovor u našim postpaid Moj Mix kombinacijama. Prenesite svoj broj u m:tel mrežu i uživajte uz traifu Moj Mix koja vam pruža mogućnost da spakujete svoj personalizovani tarifni paket. Kao korisnik jedne od Moj Mix kombinacija sami birate količinu minuta i poruka koja najviše odgovara vašim potrebama, a  uz to možete kombinovati i neograničen mobilni internet.Postupak za prenos broja je jednostavan i možete ga obaviti na vama najbližem prodajnom mjestu m:tel-a. Da biste prešli u m:tel mrežu, iz mobilne mreže drugog operatora, potrebno je da:

  • Izmirite obaveze prema bivšem operatoru
  • Podnesete Zahtjev za prenos telefonskog broja na prodajnom mjestu m:tel-a uz prilaganje potvrde o izmirenim dogovanjima prema prethodnom operatoru od kojeg prenosite telefonski broj

Kao korisnik Moj Mix tarife, možete odabrati i jedan od telefona iz naše bogate ponude. Mi vam preporučujemo da svoju m:tel avanturu započnete sa Alcatel C7 Dual  ili LG L70 Dual koji uz Moj Mix 25 mogu biti vaši već po cijeni od 1 KM (sa PDV-om)

Prenesite broj u m:tel, izaberite jedan od vrhunskih modela telefona za 1 KM, sami kreirajte svoj mix minuta i poruka i uživajte u neograničenom internetu.

Ponuda vrijedi do 30. juna 2015. ili do isteka zaliha.

Za dodatne informacije pozovite 066 10 10 10.