Written by

Predstavljamo vam m:stipendiste: Prestižno društvo najboljih studenata

prijateljstva| Views: 241

 

gaja7568

Kada je neko najbolji, to bi trebalo svi da znaju, posebno ukoliko se radi o naučnim dostignućima. Ko su najbolji studenti elektrotehnike i fakulteta informacionih tehnologija u BiH? To su m:stipendisti, a upoznati ih možete na zvaničnom YouTube kanalu kompanije m:tel.

Studenti koji su izabrani za ovo svojevrsno prestižno društvo, dolaze iz Banjaluke, Sarajeva, Istočnog Sarajeva, Mostara i Tuzle, a u akademskoj 2016/2017. godini izabrano ih je 25. Oni će dobijati mjesečni iznos od 300KM, kao i priliku da obave stručnu praksu u kompaniji m:tel. Takođe, prilika za zaposlenje u najvećoj telekomunikacionoj kompaniji neće izostati.

Stipendisti su otkrili zašto su izabrali taj fakultet, koji su im planovi za budućnost, ali i šta za njih znači biti u društvu najboljih.

„Veoma mi znači titula m:stipendiste jer je to priznanje za sva moja postignuća, kao i dokaz da neko u BiH cijeni trud i rad“, rekao je Filip Galić, student Fakulteta strojarstva i računarstva u Mostaru.

Njegove kolege su bile saglasne i dijele isto mišljenje kada je  ova titula u pitanju.

Podsjećamo da je zahvaljujući društveno odgovornom poslovanju m:tel-a i projektu m:stipendije, priliku da se nađu u redovima stipendista ove kompanije do sada imalo 173 studenta elektrotehnike i fakulteta informacionih tehnologija iz cijele BiH.

Predstavljamo vam i ostale stipendiste, a njihove priče možete pogledati na YouTube kanalu m:tel-a.