ZTE Grand X

Written by

Predstavljen ZTE Grand X max plus

moj android| Views: 36

Povoljan i ozbiljan konkurent na tržištu

ZTE Grand X

Kompanija ZTE nas redovno iznenađuje novim modelima mobilnih telefona i na tržištu pokazuje da može da se nosi sa mnogo snažnijom konkurencijom. S obzirom na to da su fableti i zvanično postali popularni, i kompanija ZTE odlučila je da predstavi ZTE Grand X max plus model.

zte gradn x telefon

Kako i sam naziv kaže, ovo je prilično veliki telefon koji dolazi u ambalaži pravougaonika. Ovo je definitivno je dvoručni uređaj koji je prije svega predviđen za poslovne ljude koji trebaju mnogo više od smartfona. Veličina ekrana od 6 inča nije velika za one koji žele da obavljaju više stvari na većem ekranu. Kada je u pitanju baterija, proizvođači su na samom predstavljanju upalili sve aplikacije koje posjeduje fablet i pokazali da baterija 4G LTE može da istraje duže od 3 sata nego kod “običnih#” smartfona tokom dana.

Operativni sistem Android 4.4.4, čipset 1,2 GHz Qualcom Snapdragon 400 CPU sa 2GB RAM-a specifikacije su koje govore da model Grand X max plus ima dovoljno snage da vas zainteresuje i zabavi. Kamera od 13 megapiksela takođe je jako pohvalna, a 16 GB memorije i 2 GB RAM-a sasvim je dovoljno za obavljanje svih zadataka i pohranjivanje memorije.

zte telefon

Šlag na torti je cijena po kojoj je uređaj već dostupan na tržištu. Ako uporedimo cijenu od 199 dolara i ono što fablet ZTE Grand X max plus posjeduje, lako dolazimo do zaključka da je fablet i više nego povoljan, imajući u vidu i činjenicu da je to trenutno realna cijena prosječnih smartfona na tržištu.