Written by

Pregedali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 155

Ponedjeljak, Cinemax, Mali veliki svijet u 20:00 (pozicija kanala 353)

Kada naučnici otkriju kako da smanje ljude na 12 centimetara kako bi riješili prenaseljenost, Paul i njeova supruga Audre odluče da će se smanjiti i živjeti u minijaturnoj luksuznoj zajednici. To je tek početak pustolovina koje mijenjaju njihov život. Paul otkrije kako ova zajednica nudi puno više od bogatstva i shvata da smo stvoreni za nešto mnogo više.

Utorak, CineStar TV, Začin za brak u 20:30 (pozicija kanala 360)

Kay i Arnold su veoma prvrženi supružnici  koji nakon nekoliko decenija skladnog braka odluče da malo začine stvari. Kay otkriva savjetnika za parove iz gradića po imeni Great Hope Springs i pokušava uvjeriti svog skeptičnog muža da odu na sedam dana bračne terapije.  Nakon što ga ipak ubijedi oni odlaze na terapiju i suočavaju se sa problemima koje imaju u spavaćoj sobi.

Srijeda, Cinemax 2, Porodica čudaka u 22:10 (pozicija kanala 354)

Royal Tenenbaum bio je uspješan advokat koji je imao troje djece sa svojom suprugom Etheline. Njihovo troje djece su genijalci koji su prerano sazreli, a kada je Royal odlučio da napusti porodicu početak je to dvedesetogodišnje agonije koja će doživotno obilježiti cijelu porodicu. Nakon nekog vremena Royal se vraća kući sa pričom da mu je preostalo još šest sedmica života.

Četvrtak, TV 1000, Park iz doba Jure (pozicija kanala 307)

John Hammond je ekscentrični milijarder koji je na čelu korporacije InGen, a primoran je da pozove ekipu stručnjaka ne bi li ispitali koliko je park iz doba Jure siguran. U te svrhe sastaje se tim stručnjaka koji ni ne slute o kakvom je parku zaista riječ sve dok se pred nima ne pojavi živi Brahiosaurus.

Nedjelja, HBO, Obilk vode u 20:00 (pozicija kanala 350)

Nijema čistačica koja radi u tajnoj laboratoriji američke vlade, sprijateljuje se sa nadnaravnim vodozemcem koga tamo drže protiv njegove volje. S vremenom ona i njezini prijatelji odluče da ovom neobičnom stvorenju pomognu da pobjegne.