Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 86

bc3e0a6c3e6d4b4e5dc305e86912eefa

Ovosedmični pregled programskog sadržaja iz Open ponude započinjemo sa emisijom o poslasticama na TLC kanalu, a zatim i sa još dva zabavna sadržaja u utorak i nedjelju. Četvrtak i petak smo ostavili za filmove. Osim izdvojenih programskih sadržaja, u Open ponudi možete bronaći još mnogo kanala koji nude pregršt korisnih i zabavnim filmova, emisija i serija.

Ponedjeljak – TLC – 18:00 – emisija “Cake Boss” (pozicija kanala )

Buddy je dobio 24 sata za izradu torte u obliku legendarne glumice i komičarke Betty White, i to u prirodnoj veličini! Naravno da mu to predstavlja veliki izazov i želju da se dokaže pred kraljicom komičnih televizijskim emisija u Amrici. Osim toga, u epizodi će se saznati i za neke porodične stvari koje je njegova majka krila do tada.

Utorak – RTL – 18:00 – emisija “Sve u šest” (pozicija kanala )

Zabavna emisija sa šarmantnom voditeljkom Antonijom Stupar Jurkin, od ponedjeljka do petka donosi dnevnu dozu korisnih informacija za svaki dan. Teme se najviše tiču domaćinstva, zanimljivih i kreativnih ljudi, zvijezda i korisnih savjeta.

Četvrtak – Pink Romance – 15:00 – film “Jesen u New Yorku” (pozicija kanala )

Mnoge su Njujorčanke su čule za Willa Keanea, čovjeka koji nije za duge i ozbiljne veze. Naime, taj zakleti neženja je vlasnik poznatog njujorškog restorana, a djevojke iz toga grada koje nisu bile s njim definitivno su čule da postoji. Brzo nakon jednog od raskida upoznaće lijepu Charlotte i pozvati je na večeru. Već idućeg jutra shvati da to nije to između njih, ali ga ona preduhitri sa ružnim vijestima.

Petak – RTS 2 – 21:00 – film “Pakao na točkovima” (pozicija kanala )

Radnja filma se odvija u šezdesetim godinama 19. vijeka i prati Cullena Bohannana, bivšeg vojnika Konfederacijske vojske, koji traga za vojnicima Unije odgovornima za ubijstvo njegove žene.

Put ga vodi do gradića Hell on Wheels gdje se susreće sa izgradnjom prve transkontinentalne željeznice.

Nedjelja – Discovery Channel – 16:15 – emisija “Borbe robota” (pozicija kanala )

Legendarni turnir borbe robota ulazi u četvrtfinale, a preostale ekipe čeka osam oštrih mečeva. Okupljaju se u areni sa minskim poljima i raznim opasnostima, a sve to nap utu do konačne slave.

Više o programskim sadržajima i Open IPTV ponudi možete da pronađete na stranici open.mtel.ba.