Pregledali smo sedmični program za vas

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 8:  MTV Ridiculousness with Rob Dyrdek, December 8, 2010 in Los Angeles, California. (Photo by Kristian Dowling for /Picturegroup)

Svjesni smo da lijepo vrijeme mami vani, ali nekad je dobro ostati kod kuće i opustiti se uz kvalitetan televizijski sadržaj. Ovog ponedjeljka smo za vas izdvojili preko zabave, dokumentarne emisije pa do filmskih klasika. Na vama je da se udobno smjestite i prepustite sadržajima iz Open IPTV ponude.

Ponedjeljak – RTL – 20:20 – serija „Zločini na Jadranu“ (pozicija kanala 035)

Ako ste ljubitelji krimi serija, a pri tome volite i domaću produkciju, onda je RTL pravo mjesto za vas. Naime, večeras na toj televiziji počinje serija koja se bavi ne tako slavnom prošlošću na ovim prostorima, te njihovom povezanošću sa aktualnim kriminalističkim slučajevima. Serija je snimljena 2016. godine u Splitu i okolini.

Utorak – MTV Adria – 18:00 – emisija „Ridiculousness“ (pozicija kanala 600)

Rob Dyrdek, poznato lice MTV produkcije već dugi niz godina uspješno realizuje humorističnu emisiju zahvaljujući smiješnim, pomalo luckastim video-snimcima koje šalju gledaoci. U svakom izdanju, društvo mu prave prijatelji Sterling Brim i Chanel West Coast uz koje zabava bude potpuna. Takođe, u svakom izdanju emisije ugosti neku poznatu ličnost te se četvorka odlično zabavi i nasmije do suza, i sebe i gledaoce.

Srijeda – Pink Premium – 18:00 – film „Daleko od očiju“ (pozicija kanala 313)

Iz 1998. godine nam dolazi kriminalistička drama u kojoj glavne uloge tumače George Clooney i Jennifer Lopez, a radnja je smještena u blizini jednog floridskog zatvora. Baš na tom mjestu se sreću J.Lo i Clooney, u trenutku kada on pokuša pobjeći i ponovo osjetiti slobodu. Sa jedne strane je riječ o pitkom filmu, a sa druge o karakternoj studiji čije su sadržajne finese adekvatno naglašene superiornim rediteljsko-montažerskim manevrima, čemu svjedoče dvije nominacije za nagradu Oscar.

Petak – National Geographic – 21:00 – emisija „Megagrađevine“ (pozicija kanala 401)

Serijal emisija o velikim, visokim, dugačim i zahtjevnim građevinama na svijetu, pokazaće vam sve sa čim se tim ljudi koji je zadužen za njihovu izgradnju susreće. Vremenski uslovi, nepristupačan teren, oštećenja, povrede na radu, sve to utiče na brzinu i kvalitet radova, što nije ni malo jednostavan zadatak. U ovoj epizodi ćete vidjeti proces izgradnje željezničke pruge Qinghai-Tibet koja je duga 1000km i izuzetno je veliki građevinski projekat.

Nedjelja – RTS 1 – 12:30 – emisija „Balkanskom ulicom“ (pozicija kanala 011)

Emisija “Balkanskom ulicom” je portretska emisija u kojoj gosti, značajna imena istorije Beograda i Balkana, priznati umetnici, sportisti, novinari, advokati, lekari – govore o trenutku dolaska sa željezničke stanice uz Balkansku ulicu u Beograd, o snovima u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obilježili život. Do danas je kroz emisiju prošlo oko 300 značajnih ličnosti koji su svojim iskrenim ispovjestima kod gledalaca izazivali i suze i smijeh.

Više o programskim sadržajima i Open IPTV ponudi možete da pronađete na stranici open.mtel.ba.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se