Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 102

odmetnik

Tokom naredne televizijske sedmice, u okviru bogate ponude kanala iz m:tel Open IPTV paketa, pratićemo kvalitetan programski sadržaj – bilo da su u pitanju kulinarske emisije, sportska dešavanja, filmski ili dječji program.

 

Ponedjeljak: OBN “Sa slatkim na ti” u 17:15h (pozicija kanala 007)

 

Kroz bajkoviti svijet poslastica vodi nas profesionalni poslastičar Petar Žuljević. Petar, inače rođeni Sremac, ne krije da ima “ljubavnu aferu” sa hranom – odrastao je “oblaku prah šećera”, iz kojeg su se rađale vanilice, saljnjaci, štrudle sa višnjama i “orajima”, makovnjače, gomboce, šnenokle, doboš torte i mnoge druge veličanstvene i slasne poslastice.

 

Utorak: RTRS “Play off Lige šampiona: Hoffenheim – Liverpool” 20:35h (pozicija kanala 001)

 

Play off runda uvertira je za novu sezonu Lige šampiona. Poslije ovih susreta biće kompletirana grupna faza ovog elitnog klupskog takmičenja. A tamo će Njemačka ili Engleska imati jednog predstavnika manje, pošto će snage odmjeriti Hoffenheim i Liverpool. U Hoffenheimu već su priznali da im je ogromna čast igrati protiv velikana kakav je Liverpool.

 

Srijeda: HBO “Odmetnik 1 – Star Wars priča” u 20:00h (pozicija kanala 350)

 

U veoma konfliktnom periodu, grupa neobičnih heroja pod vođstvom Galen Erso, odvažne odmetnice, i Cassiana Andora, pobunjeničkog špijuna, kreće u očajničku misiju da bi se domogla planova Zvijezde smrti, Imperijinog superoružja. Ovaj ključni događaj spaja obične ljude koji su izabrali neobične stvari i radeći to, postali dio nečeg većeg od njih samih.

 

Četvrtak: Minimax “Moj mali poni” u 17:25h (pozicija kanala 205)

 

Crtana serija prati ponija princezu Twilight Sparkle koju učiteljica princeza, Celestia, uči o prijateljstvu u gradu Ponivilu. Twilight nastavlja da uči sa svojim bliskim prijateljicama: Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash i Pinkie Pie. Svaka predstavlja drugačije lice prijateljstva i Twilight otkriva da je i ona sama ključni dio čarobnih stvari, elemenata harmonije.

 

Petak: HRT 1 “Intervju s vampirom” 23:00h (pozicija kanala 030)

 

Vampir Lestat je besmrtan, a kada zaželi, žrtvama daruje vječni život htjele one to ili ne. U njegov život krajem 18. vijeka ulazi Luis, čovjek uništen zbog gubitka žene i kćerke. Iako Luis postaje besmrtan, pokušaće spriječiti bezdušnog Lestata u uništavanju ljudi. Dvije stotine godina kasnije, u San Fransiscu, Luis je svoju priču odlučio ispričati mladom novinaru.