Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 97

podzemni

U okviru bogate ponude kanala iz m:tel Open IPTV paketa i tokom naredne sedmice pratićemo kvalitetan programski sadržaj. Sportska takmičenja, premijere igranih i dokumentarnih filmova ono je što ćemo gledati na malim ekranima.

Ponedjeljak: RTRS “Evropsko prvenstvo u odbojci ‘Poljska 2017′” u 17:20h (pozicija kanala 001)

Najbolje muške odbojkaške selekcije starog kontinenta, njih 16, boriće se od 24. avgusta do 3. septembra za titulu šampiona u Poljskoj. Reprezentacija Srbije u prvoj fazi takmičenja igraće u grupi A, a protivnici su joj selekcije Poljske, Finske i Estonije. Pored Srbije, u borbi za medalje biće i Francuska, Slovenija, Bugarska, Italija, Rusija i naravno domaćin, Poljska.

Utorak: RTS 1 “Zločin u ledu” 22:05h (pozicija kanala 011)

Priča je ovo o detektivu Jacku Halcombeu iz Alaske, koji je uspio zaustaviti serijskog ubicu Roberta Hansena. Ovaj naizgled ugledni porodični čovjek je tokom 12 godina sistematično oteo više od 24 žene. Onda ih je puštao u prirodu i lovio. Kada je broj nestalih žena počeo da se uvećava, detektiv Halcombe krenuo je u ličnu potjeru za monstruoznim ubicom.

Srijeda: HBO “Podzemni svijet: Krvavi ratovi” u 20:00h (pozicija kanala 350)

Pod vodstvom moćnog Mariusa, likani su postali moćniji nego ikada prije, a vampiri se nalaze na rubu izumiranja. Protjerana iz vlastitog vampirskog plemena, vampirica Selena će udružiti snage s novom i moćnom grupom – misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati odlučiti želi li se boriti za stare ili nove saveznike.

Četvrtak: N. Geographic “Diana: Prema njenim riječima” u 22:00h (pozicija kanala 401)

Dokumentarni film sadrži izjave princeze Diane o braku i životu sve do saobraćajne nesreće u Parizu 1997. godine u kojoj je poginula. Na snimcima je prikazana Diana kako govori da je kraljici Elizabethi II govorila kako je suprug Charles vara te da je plakala zbog toga. Izjavila je kako joj je kraljica rekla da “ne zna šta Diana treba uraditi te da je Charles beznadežan slučaj”.

Petak: TV 1 “Harry Potter i Kamen mudraca” 22:40h (pozicija kanala 052)

Ovaj pustolovni film nastao je prema prvom dječjem romanu književnice J. K. Rowling, a govori o dječaku Harryju Potteru koji na svoj 11. rođendan saznaje da je sin moćnih čarobnjaka te da i sam posjeduje jedinstvene moći. Harryja pozivaju u školu čarobnjaštva Hogwarts, gdje se upušta u životnu pustolovinu. U Hogwartsu pronalazi dom i porodicu koju nikad nije imao.