Pregledali smo sedmični program za vas

dousnik

U okviru bogate ponude kanala iz m:tel Open IPTV paketa i tokom naredne televizijske sedmice pratićemo kvalitetan programski sadržaj. Sportski, serijski i filmski sadržaji, te zabava za najmlađe uz crtane filmove ono je što nas očekuje na malim ekranima.

Ponedjeljak: RTRS “Kvalifikacije za SP 2018: Srbija – Gruzija” u 20:35h (pozicija kanala 001)

Fudbalska reprezentacija Srbije, pod vođstvom selektora Slavoljuba Muslina, učestvuje u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Nakon poraza od selekcije Austrije u pretposljednjem kolu kvalifikacija, fudbaleri Srbije sastaju se sa fudbalerima Gruzije. Mogu li Muslinovi izabranici položiti posljednji ispit pred veliku fudbalsku smotru?

Utorak: FOX Life “Whitney” u 20:00h (pozicija kanala 305)

Priča prati šarmantnu Whitney i njenog momka Alexa dok se suočavaju s ljubavnim problemima kroz koje prolazi svaki par. Iako su davno odlučili da brak nije za njih, Whitney i dalje sumnja u dugovječnost njihove veze zbog čega daje sve od sebe kako bi rasplamsala strast i sačuvala ljubavni plamen. Hoće li ovaj zanimljivi par pronaći ono čemu teži u svojoj vezi?

Srijeda: RTS 1 “Van dometa” u 21:05h (pozicija kanala 011)

Billy Ray Lencing bivši je specijalni agent koji se povukao iz službe i živi u svojoj kući, u prirodi. Lencing se putem pisama sprijateljio sa Irenom, djevojčicom koja živi u sirotištu u Poljskoj. Kada Irenina pisma prestanu da stižu, a Lenc dobije obavještenje da ga ona više neće kontaktirati, postaje sumnjičav i odlučuje da otputuje u Poljsku, a da sazna šta se zaista događa.

Četvrtak: Nick Jr. “Patrolne šape 2” u 19:20h (pozicija kanala 209)

Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble i Skye su šest super psića koje predvodi tehnološki nadareni desetogodišnji dječak Ryder. Od Marshalla koji je vatrogasac, do Skye koja je policijski pas, svaki od ovih psića unosi jedinstvenu ličnost i vještine u ovu zanimljivu ekipu. Na taj način ukazuju na važnost timskog rada i uzornog ponašanja klincima širom svijeta.

Petak: RTL “Doušnik” u 20:00h (pozicija kanala 035)

Vlasnik građevinske firme John Matthews sazna od bivše supruge Sylvije da je njihov sin Jason optužen za distribuciju narkotika. Iako Jason nije glava operacije, prijatelj mu je namjestio, a kako bi smanjio svoju kaznu nakon hapšenja. Jasonu sada prijeti minimalno 10 godina iza rešetaka. John odmah dogovara sastanak s državnom advokaicom Joanne Keeghan. Ali…

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se