Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 220

BOBBY

I tokom naredne televizijske sedmice pratićemo kvalitetan programski sadržaj, a u okviru bogate ponude kanala iz m:tel Open IPTV paketa. Na programu su nova kola fudbalskih takmičenja, Lige šampiona i Lige Evrope, ali i dokumentarni i filmski sadržaji.

Ponedjeljak: BHT 1 “Nova avantura” u 21:15h (pozicija kanala 005)

Jedna od najljepših planina dinarskog sistema, koja se nalazi u sklopu Nacionalnog parka “Sutjeska” je Zelengora. Ovaj istinski biser prirode i raj za planinare, obiluje nepreglednim šumskim kompleksom i pašnjacima, stjenovitim vrhovima te veoma bogatom florom i faunom. Posebnu draž Zelengori daju njene “gorske oči” – glacijalna jezera kristalno čiste vode.

Utorak: RTRS “Liga šampiona: Roma – Chelsea” u 20:35h (pozicija kanala 001)

Teško da se može ponoviti utakmica iz Londona gdje je bilo 3:3, ali Roma i Chelsea su pokazali da znaju igrati za gol više i sigurno ni na “Olimpicu” neće odstupiti od toga. Bh. reprezentativac Edin Džeko na “Stamford Bridgeu” demonstrirao je napadačku klasu i biće glavna uzdanica Rimljana u pokušaju da od “Plavaca” preotmu lidersku poziciju grupe C Lige šampiona.

Srijeda: HBO “Resident Evil: Konačno poglavlje” u 20:00h (pozicija kanala 350)

Čovječanstvo je pred izumiranjem. Kao jedina preživjela onoga što je trebao biti posljednji otpor čovječanstva protiv nemrtvih hordi, Alice se mora vratiti tamo gdje je noćna mora počela – u Raccoon City, gdje korporacija “Umbrella” okuplja snage za konačni udar na jedine preživjele apokalipse. Alice će udružiti snage sa starim prijateljima i neočekivanim saveznikom.

Četvrtak: FTV “Liga Evrope: Arsenal – Crvena zvezda” u 20:55h (pozicija kanala 006)

Crvena Zvezda je u Beogradu dostojno parirala sastavu Arsenala, ali je platila danak neiskustvu u jednoj takvoj utakmici. Oliver Giroud donio je pobjedu “Topnicima” i približio ih plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope, za što će im trebati još jedan trijumf u posljednja tri kola grupe H. Ali, sigurno je da ni Crvena zvezda u goste ne dolazi sa bijelom zastavicom.

Petak: RTS 1 “Bobby” u 22.10h (pozicija kanala 011)

Utorak, 4. jun 1968. godine, spremaju se predsjednički izbori. S prvim jutarnjim zracima Robert Bobby Kennedy stiže u hotel “Ambasador”. Film nas vraća u noć kada je u Los Anđelesu ubijen predsjednički kandidat, senator Robert Kennedy, posljednja nada demokratske Amerike da se izvuče iz vijetnamskog rata, rasizma, klasnih razlika i polnih nejednakosti.