Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 143

 

hansel-and-gretel-witch-hunters-17227-1920x1080

Aktuelna sedmica donosi mnoštvo kvalitetnog sadržaja, a sve to u okviru bogate ponude kanala iz m:tel Open IPTV paketa. Krenimo!

Ponedjeljak: TV 1 “Ivica i Marica: Lovci na vještice” u 22:40h (pozicija kanala 052)

Jeremy Renner i Gemma Arterton glume brata i sestru, koji nakon proživljene traume i bijega iz kuće medenjaka odluče svoj život posvetiti lovu i ubijanju vještica. Naoružani do zuba, dvojac se bori protiv čudovišta i traga za zlom vješticom koja otima djecu. U jednom trenutku vještica otima petoro djece iz sela, a Ivica i Marica bez razmišljanja kreću u lov. Imaju oružje, stav i iskustvo za pobjedu, ali ovog puta će se morati suočiti sa puno snažnijim silama zla.

Utorak: BN TV “Pandur” u 23:00h (pozicija kanala 005)

Napeta krimi-serija smještena je u Njujork 1860-ih. Kevin Corcoran (Tom Weston-Jones), američki Irac, bivši bokser, a sada policajac, na povratku iz Građanskog rata otkriva da mu je žena nestala, a kći mrtva. Dok patrolira ulicama njujorške zloglasne četvrti Five Points, traga za istinom o onome što je zadesilo njegovu porodicu uz pomoću dvojice ratnih drugova: razmetljivog sina bogatog industrijalca i darovitog afroameričkog ljekara. Njih trojica dijele tajnu iz ratnih dana koja im je zauvijek povezala živote.

Srijeda: Minimax “Pustolovine braće Kratt” u 16:00h (pozicija kanala 205)

Pridružite se avanturama Krisa i Martina Kreta dok se susreću sa nevjerovatnim divljim životinjama, kombinujući naučno obrazovanje sa zabavom i avanturom, putujući do životinjskih staništa širom svijeta. Svaka avantura istražuje život životinja i prikazuje do sada neviđen aspekt života u divljini. To je sve upakovano u zanimljivu priču o avanturi, misteriji, spasavanju i veoma zanimljivu komediju braće Kret od kakve ćete se grohotom smijati.

Četvrtak: ATV “ Ko ti pravi svadbu?” u 21:00h (pozicija kanala 001)

Emisija “Ko ti pravi svadbu?” puna je humora, emocija, konflikta i spaja dvije porodice različitih interesovanja. Da li će uspjeti da nađu kompromis i zaista svojoj djeci naprave najsrećniji dan u životu? Da li će ovo biti vjenčanje iz snova ili potpuni promašaj, vidjećemo na kraju, na svadbi. A glavni koordinator svih priprema je šarmantna voditeljka Nataša Aksentijević koja se savršeno snalazi u svojoj novoj ulozi. Nataša vodi i gledaoce i porodice kroz sve procese do svadbe.

Petak: RTL “Ratovi zvijezda V: Carstvo uzvraća udarac” u 22.05h (pozicija kanala 035)

Premda su pobunjenici protiv Galaktičkog carstva onemogućili izgradnju ubitačne Tamne zvijezde, zli Car je pomoću Dartha Vadera i svoje nadmoćne vojske uspio potisnuti republikanske snage. One su, predvođene princezom Leiom, novo utočište našle na snijegom i ledom okovanoj planeti Hothu kako bi se što prije osposobile za odlučujući obračun sa Carstvom. Ali, Han Solo, iako ga uz princezu Leiu vezuje mnogo više od lojalnosti, želi napustiti republikanske redove i planira nastaviti svojim putem. U toj ga namjeri će ga spriječiti nestanak Lukea Skywalkera kojem se, nakon što pobjegne snježnom čudovištu, ukaže duh Bena Obi-Wan Kenobija…