Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 348

mladenkin-otac3

Ponedjeljak: HRT 2, Mladenkin otac u 21:01 (pozicija kanala 031)

George nikako nemože da se pomiri sa činjenicom da se njegova kćerka udaje. Nakon što upozna svog budućeg zeta umjesto da se smiri George potpuno izgubi kontrolu i počne se čudno ponašati. Pored borbe da shvati da Annie više nije samo tatina mezimica on se mora nositi i sa troškovima vjenčanja koji iz dana u dan sve više rastu.

Utorak: FOX , Ubistvo Gianni-ja Versace-a: Američka kriminalistička priča u 22:00 (pozicija kanala 304)

Prva epizoda druge sezone napete serije „Američka kriminalistička priča“ donosi detalje o istrazi ubistva čuvenog modnog kreatora Gianni-ja Versace-a. Sedam godina prije ubistva Gianni je upoznao Andrew-a Cunanana, čovjeka koji će mu oduzeti život. Tog kobnog 15. jula 1997. godine poznati modni kreator je ulazio u svoju kuću kada ga je Andrew ubio i pobjegao sa mjesta zločina. U devet epizoda pratićete ovog hladnokrvnog ubicu na njegovom bijegu od policije. Serija je snimljena prema knjizi Maureen Orth „Vulgarne usluge“.

Srijeda: National Geographic, X: Generacija koja je promijenila svijet u 21:00 (pozicija kanala 401)

Dokumentarna serija „X: Generacija koja je promijenila svijet“ u trećoj epizodi istražuje društvene i kulturne sile koje su oblikovale ljude rođene između 1961. i 1981. godine. Imaćete priliku da čujete razgovore sa mnogobrojnim misliocima i inovatorima i da vidite na koji način je napredak tehnologije mijenjao ljudske živote.

Četvrtak: AXN, Glasnici u 21:50 (pozicija kanala 302)

Naučnica Vera Ivanov u pustinji ugleda misteriozni predmet koji pada na Zemlju i eksplodira. U tom trenutku njeno srce nakratko prestaje da kuca. No, Vera nije jedina koja je osjetila posljedice eksplozije – uskoro će saznati da je povezana sa četiri stranca na koje je takođe uticao taj udar.

Subota: Cinemax: Bolje ne može u 21:45 (pozicija kanala 353)

Melvin je pisac, ali prije svega veoma čudan i opsesivno-kompulsivan čovjek. Njegov život se okrene za 360 stepeni kada sazna da jedina konobarica koja može s njim izaći na kraj mora napustiti posao da bi brinula o svom bolesnom sinu. Kako bi zadovoljio svoju sebičnu potrebu za rutinom, odnosno kafom u njegovom omiljenom kafiću, Melvin odluči da pomogne Carol. No, zbog njene zahvalnosti stvari se dosta zakomplikuju, a sve to još gorim učini njegov bolešljivi komšija Simon i psić Verdell.