Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 327

muskarci-koji-bulje-u-koze

Ponedjeljak, Pink Comedy, Muškarci koji bulje u koze u 23:00 (pozicija kanala 320)

Reporter Bob Wilton upoynaje Lyn-a Cassady-ja koji navodno radi u eksperimentalnoj američkoj vojnoj jedinici i tvrdi da novozemaljska vojska mijenja načine ratovanja. Ratnici sa besprijekornim psihičkim moćima mogu da čitaju misli neprijatelja, prolaze kroz zidove, pa čak i ubiti kozu gledajući u nju. Pronalazač programa Bill Django je nestao, a Cassady mora da ga pronađe. Bob-a je cijela priča jako zaintrigirala te odluči da pomogne Cassady-ju u potrazi.

Utorak, HBO3, Fargo u 21:00 (pozicija kanala 352)

Policajka Solverson pokušava da otkrije kako se smrznuti čovjek našao u rupi za pecanje u ledu. Pretpostavlja da se radi o pokeraškim dugovima zato što je on otet iz strip kluba. Na snimcima sa nadzornih kamera pojavljuje se jedan od kidnapera. Kad Nygaard pozove Sam-ovu udovicu Gina-u Hess zbog njegove polise osiguranja Mr. Numbers i Mr. Wrench sve to posmatraju izvana.

Srijeda, Pink Movies, Đavo nosi Pradu u 19:00 (pozicija kanala 319)

Andy dobija posao pomoćnice u prestižnom modnom časopisu Runway. Njena šefica Miranda Priestly je najmoćnija žena u svijetu mode, a od svojih asistentica često traži nemoguće stvari – kao što je nabavka knjige o Harry-ju Potter-u koja još nije ni objavljena! Andy možda izgleda kao da je zalutala u Runway zbog svog načina oblačenja, ali ona ima nešto što ostale djevojke nemaju – neće da odustane bez obzira na to koliko je Miranda ponižava i vrijeđa.

Petak, FOX, Star u 20:05 (pozicija kanala 304)

U trećoj epizodi druge sezone serije Star djevojke se spremaju za televizijski nastup, no tada saznaju da će pjevati samo prateće vokale. Carlotta traži pomoć od novog umjetničkog direktora, Jahil pokušava da radi u produkciji, Cotton ima problema sa novim poslom, a Star se suočava sa osobom iz prošlosti.

Subota, HRT2, Porodica slonova i ja u 20:05 (pozicija kanala 031)

Gordon Buchanan se vraća u Keniju kako bi posmatrao mladunče slona Wiva-u i njenu porodicu tokom suše. Na svijet dolazi još jedan slonić po imenu Gawa i to je razlog za posebno slavlje. Kako će se Wiva snaći u svemu tome, hoće li je zapustiti zbog novog mladunčeta? Gordon prati porodicu slonova po afričkoj divljini i proživljava izazove sa kojima se ove životinje susreću u borbi za opastanak.