Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 240

kars

Ponedjeljak, HRT2, Dok si spavao u 21:00 (pozicija kanala 031)

Ova ljubavna komedija je priča o Lucy Moderatz, prodavačici karata na željezničkoj stanici u Čikagu. Ona cijeli život mašta o idealnom muškarcu, a zaljubljuje se u zgodnog biznismena koji svako jutro kupuje kartu za voz, ali je previše sramežljiva da bi mu to rekla.  Nakon što ga na božićno jutro napadnu dvojica kriminalaca, Lucy mu spašava život i tu počinje njihova ljubavna priča puna nesporazuma i nepredviđenih zapleta.

Utorak, Pink Premium, Ljubav i ostale droge u 20:00 (pozicija kanala 313)

Maggie je djevojka slobodnog duha koja ne dozvoljava da je bilo šta u životu sputava, čak ni lični problemi koji joj se često nađu na putu. Ona upoznaje Jamie-a, šarmantnog muškarca koji nema nikakvih problema sa osvajanjem žena, a na obostrano iznenađenje njihova veza se razvija u nešto više. Ovo je film o nekonvencionalnoj ljubavi koji će sigurno privući vašu pažnju.

Srijeda, Cinemax, Tamna strana mjeseca u 20:00 (pozicija kanala 353)

Urs Blank je veoma uspješan biznismen, kome pored poslovng uspjeha i skladnog braka sa suprugom Evelyn nešto nedostaje pa se upušta u aferu sa mladom Lucille koja mu otvara novi svijet svojim neobičnim načinom života. Urs će sa njom probati stvari koje nikada nije i koje će mu na neki način promijeniti život. Intrigantna priča koja će vam držati pažnju od prve do posljednje minute.

Subota, RTL2, Lorax: Zaštitnik šume u 20:00 (pozicija kanala 036)

Ova animirana avantura je zabava za cijelu porodicu, a prati putovanje jednog dječaka koji traga za jedinom stvari koja bi trebalo da mu omogući da osvoji djevojku svojih snova. Kako bi u tome uspio najprije mora otkriti priču o Lorax-u, prgavom, ali na neki način šarmantnom stvorenju koje se bori da zaštiti svoj svijet. Ako ne znate kako provesti subotnje veče, ovo je naša topla preporuka.

Nedjelja, HBO, Auti 3 u 20:00 (pozicija kanala 350)

Još jedan animirani hit koji je apsolutno zaludio svijet, vole ga kako djeca tako i odrasli. Priča prati legendarnog Lightning McQueen-a koji pokušava izaći na kraj sa novom generacijom trkaćih automobila dok oplakuje svog mentora Doc-a Hudsona-a. Da bi se vratio u sam vrh treba mu pomoć koju dobija od nadobudne Klare Ramirez. Nezaboravni likovi, spektakularna animacija su ono čime će vas ovaj crtić osvojiti bez obzira na to koliko godina imate.