Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 52

Ponedjeljak, HRT 2, Savršene majke u 21:00 (pozicija kanala 031)

Ovo je drama o prijateljicama iz djetinjstva koje imaju poseban odnos sa sinovima što im na neki način utiče na prijateljstvo. One, zajedno sa svojim porodicama žive u malom mjestu u kome se svi znaju, provode mnogo vremena zajedno i veoma se dobro poznaju. Ovo je film koji se bavi veoma provokativnim temama,  a baziran je na noveli The Grandmothers koju je napisala Doris Lessing.

Utorak, Pink Movies, Zeleni stršljen u 21:00 (pozicija kanala 319)

Ako volite filmove čiji su glavni likovi super heroji onda obavezno pogledajte i ovaj. Brit Reed danju ljenčari, a noću se provodi sve dok ne pronađe ozbiljnu karijeru i postaje heroj koji se bori protiv kriminala. Kao zeleni stršljen on se udružuje sa izumiteljem i majstorom borilačkih vještina u borbi protiv podzemlja u Los Angeles-u

Četvrtak, TV 1000, Zelena milja u 17:25 (pozicija kanala 301)

Ovo je drama u kojoj se zatvorski čuvari susreću sa nevino optuženim zatvorenikom koji je je optužen na smrt, a pri tom ima iscjeliteljske moći. Njegova dobroćudnost potpuno je u raskoraku sa teškim zločinom za koji ga optužuju što će primjetiti svi u zatvoru. Radnja se odvija tridesetih godina prošlog vijeka u saveznoj državi Lousianne-i.

milja

Subota, Cinemax 2, Tragovi grijeha u 18:30 (pozicija kanala 354)

Ovo je priča o istraživačkom novinaru Tanaki koji pokušava rješiti slučaj brutalnog ubistva uspješnog biznismena i njegove porodice te otkriva da ubijeni par nije bio idealan kako se predstavljao u javnosti. Odličan triler koji će vam držati pažnju od prve do posljednje minut.

Nedjelja, HBO, Nadarena u 20:00 (pozicija kanala 350)

Frank je samac koji vaspitava čudo od djeteta, svoju nećakinju po imenu Mary, a njegovi planovi da djevojčica ima normalan život padaju u vodu kada njena majka Evelyn otkrije njene nevjerovatne matematičke sposobnosti. Cijela situacija će donijeti napetost u porodicu, a Mary i njen stric Robert podršku će naći u mladoj učiteljici i zaštitnički nastrojenoj kućnoj pomoćnici koje žele zaštitit Mary od ambiciozne bake.