Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 125

drajver

Ponedjeljak,HRT 2,  Mostovi okruga Medison u 21:00 (pozicija kanala 031)

Ovo je ekranizacija istoimenog ljubavnog romana, a priča priču o Francesci koja je bila udana za čovjeka po imenu Richard Johnoso sa kojim je živjela na osamljenoj farmi u okrugu Madison. Nakon njene smrti, njena djeca Caroline i Michale otkriju da je u svom dnevniku opisivala strastvenu ljubav sa fotografom National Geographic magazina koja je trajala svega četiri dana.

Utorak, Cinemax, Babica u 20:00 (pozicija kanala 353)

Ovo je vedra i šarmantna drama o babici po imenu Claire kojoj je porađanje beba životni poziv , ali tokom godina njena delikatnost, osjećaj ponosa i odgovornosti se sukobljavaju sa metodama modernih bolnica zbpg čega ona počinje sumnjati u svoj poziv i vještine. Beatrice je ekstravaganta ljubavnica njenog pokojnog oca koja se iznenada pojavljuje u njenom životu nakon 30 godina i želi da je vidi. Ovo je priča o neobičnom prijateljstvu koja će vas oduševiti.

Srijeda, Pink Premium, Pijanista u 20:00 (pozicija kanala 313)

Biografska drama o slavnom pijanisti, poljskom židovu tokom 2. svjetskog rata u Varšavi u doba kada počinje vrijeme progona, mučenja i ubijanja židova. Ovaj pijansita Wladyslaw Szpilman kao i većina završava u getu, a od deportacije u logor spašava ga porodični prijatelj.

Subota, RTL, Špijunka u 20:00 (pozicija kanala 035)

Jedna od najboljih komičarki današnjice Melissa McCarthy u ovom filmu glumi Susan Cooper, skromnu CIA analitičarku koja je heroina iz sjene niza opasnih misija, a kada njen partner završi iza rešetaka ona postaje posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem.

Nedjelja, HBO, Vozač u 20:00 (pozicija kanala 350)

Mladi i talentovani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke oslanja se na ritam muzike koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi, ali kada upozna djevojku svojih snova , on u ovom poznastvu vidi priliku za bijeg od kriminala.