Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 72

plavuse

Ponedjeljak, HRT 2, Hakeri u 21:00 (pozicija kanala 031)

Dade je veliki obožavalac tehnologije, a još kao klinac je provalio u kompjutersku mrežu njujorške berze zbog čega je umalo uzrokovao kolaps Wall Street-a, a sud mu je odredio zabranu korištenja računara do punoljetstva. Sa napunjenih 18 godina Dade, zajedno sa svojim prijateljima provodi dane igrajući igrice sve dok igrom slučaja ne dođu u posjed diskete sa povjerljiim podacima jedne korporacije.

Utorak, Cinemax 2, Lara Croft u 18:50 (pozicija kanala 354)

Ovo je film koji je baziran  na popularnoj video igrici, a prati avanture Lare Croft koja putuje na egzotične lokacije u potrazi za blagom i artefaktima u katakombama drevnih grobnica te ruševinama drevnih carstava.  Lara Croft je u stvari prava aristokratkinja koja vodi dvostruki život koja radi kao dobavljačica izgubjenih antikviteta i vrhunski je izučena u borbenim vještinama.

Srijeda, Pink Movies, Razvedi me, zavedi me u 19:00 (pozicija kanala 319)

Miles Massey je veoma uspješan advokat čija su uža specijalnost brakorazvodne parnice kalifornijskih bogataša. Njegovi problemi počinju kada prihvati da zastupa razvratnog bogataša po imenu Rex Rexroth koga je supruga uhvatila u preljubi, a upravo prevarena supruga biće pogubna za Miles-a jer će u njemu probuditi dotad nepoznate osjećaje.

Petak, TV 1000, Iskupljenje u Shawshank-u u 22:20 (pozicija kanala 301)

Andy Dufresne je veoma uspješan bankar koji biva nevino optužen za ubistvo svoje nevjerne supruge i njenog ljubavnika i zbog toga dobije dvije doživotne kazne u Shawshank zatvoru. Priča prati Andy-ev odnos sa Red-om koga upoznaje u zatvoru te sa zatvoreničkim grupama i stražarima koje predvodi brutalni Byron.

Nedjelja, HBO, Plavuše u džungli u 20:00 (pozicija kanala 350)

Emily je sanjarka koju dečko ostavlja netom prije njihovog odlaska na egzotični odmor nakon čega ona nagovara svoju impulsivnu majku da krene s njom što će dovesti do neočekivanih posljedica. Majka i ćerka koje su potpune suprotnosti u jednom trenutku shvataju da je jedini način da se izvuku iz avanture u džungli ukoliko riješe svoje nesuglasice.