Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 231

mancester

Ponedjeljak, HRT 2, Zli poručnik u 21:00 (pozicija kanala 031)

Ovo je rimjek kultnog filma u kome je Harvey Keitel briljirao, a u ovoj novoj verziji njegovog lika glumi Nicolas Cage. Terence McDonagh je policajac koji u New Orleans-u nakon uragana Katrina istražuje ubistvo petoro senegalskih imigranata, a pri tom se pokušava riješiti velikih dugova u koje je upao zbog čega ulazi u posao sa dilerima drogom. Pored toga, zaljubljuje se u prostitutku koja dodatno komplikuje njegov već prilično buran život, a javljaju mu se i halucinacije.

Utorak, Pink Premium, Zanimanje špijun u 22:00 (pozicija kanala 313)

Agent CIA-e, Nathan koji je pred penzijom saznaje da je njegov štićenik optužen za špijunažu u jednom kineskom zatvoru te da mu prijeti izvršenje smrtne kazne. Nathan biva pozvan da svjedoči o radu svog kolege. Dok na prvi pogled izgleda kako sarađuje sa kolegama, Nathan pokreće sopstvenu akciju spašavanja kolege u koju ulaže svu svoju životnu ušteđevinu.

Srijeda, Cinemax, Vrata neba u 20:00 (pozicija kanala 353)

Philippa Paccard je izgubila muža i godinama zahtijeva od policije da uhapsi čovjeka koji je odgovoran za njegovu smrt te indirektna ubistva mnogih drugih ljudi. S obzirom na to da policija nije ništa preduzela, Philippa uzima stvar u svoje ruke ne razmišljajući o posljedicama.

Petak, TV 1000, Igra u 20:00 (pozicija kanala 301)

Multimilioner Nicholas Van Orton živi sam na svom velelepnom imanju gdje mu društvo pravi jedino spremačica Ilsa. Nicholas se nedavno razveo i potpuno se posvetio poslu. On ne vidi ništa loše u svom usamljenom životu i biva iznenađen kad ga za rođendan posjeti brat, dugogodišnji ovisnik o opijatima i daruje mu pristupnicu za Službu za rekreaciju potrošača koja organizuje posebnu igru nakon čega se Nicholas-ov život mijenja iz korijena.

Nedjelja, HBO, Manchester pored mora u 20:00 (pozicija kanala 350)

Domar po imenu Lee sa vraća u rodni grad u Novoj Engleskoj nakon smrti svog brata da bi vodio računa o njegovom sinu, ali njegov dolazak otkriva i njegovu mračnu prošlost. Ubrzo nakon doseljenja Lee počinje komunicirati sa svojom bivšom ženom i ponovno se povezuje sa zajednicom u kojoj je odrastao.