Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 141

Ponedjeljak, HRT 1, Daleko od raja u 21:00 (pozicija kanala 030)

Frank i Cathy Whittaker su na prvi pogled savršen par, oni predstavljaju sve što bi srednja klasa 50-ih godina trebalo da bude, ali istina nije toliko savršena kako se čini.  Cathy jedne noći uhvati muža u prevari i to sa drugim muškarcem nakon čega utjehu traži u baštovanu. Pored svih prepreka oni se i dalje trude da sačuvaju svoj brak, ali i tajne od javnosti što ih dovodi do savim novog poglavlja njihovih života.

Utorak, Cinemax, Ograde u 20:00 (pozicija kanala 353)

Radnja filma smještena je u Pittsburgh 50-ih godina, a riječ je o bivšem igraču bejzbola po imenu Tray Maxson koji se bori da onima koje najviše voli obezbijedi egzistenciju u svijetu koji prijeti da ga zgazi. Ovo je film koji obiluje univerzalnim istinama o ljubavi, praštanju i sreći uprkos tome što se krije iza ograde našeg svijeta.

Srijeda, TV 1000, Bijes pod kontrolom u 20:30 (pozicija kanala 301)

Smiren i pomalo plašljiv čovjek, Dave Buznik, radi za kompaniju koja se bavi prodajom odjeće za kućne ljubimce i ima veoma zajedljivog šefa koji često prisvaja njegove zasluge. Na avionskom letu na kome se nalazio Dave, nastane prava zbrka nakon koje sud odredi da Dave mora ići na na terapiju za suzbijanje bijesa koju vodi dr. Buddy Rydell. Odnos Buddy-a i Dave-a će vremenom postati veoma napet…

Četvrtak, Pink Premium, Zamjena u 22:00 (pozicija kanala 313)

Christine Collins je majka dječaka koji je nestao, a nakon njegovog povratka ona otkriva da to u stvari nije njezin sin. Nakon ovog otkrića ona se bori protiv korumpirane policije i sumnjičave javnosti i očajnički se trudi pronaći odgovore iako je oklevetana i proglašena ludakinjom. U svemu joj pomaže aktivista, sveštenik Briegleb.

Nedjelja, HBO, Uzvišenje u 20:00 (pozicija kanala 350)

Članovi pokreta otpora su poslati u opasnu misiju po porobljenoj Bugarskoj 70-ih godina 19. vijeka. Riječ je o adaptaciji istoimenog romana Milena Ruskova, a opisuje zbivanja u Bugarskoj nekoliko godina prije rata kojim je zemlja oslobođena od osmanske okupacije.