Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 114

Ponedjeljak, HRT 1, Lice ljubavi u 21:00 (pozicija kanala 030)

Udovica Nikki započinje vezu sa muškarcem koji je neodoljivo podsjeća na njenog pokojnog muža. Njih dvoje se upoznaju u galeriji u koju je često odlazila sa svojim mužem, a njegova sličnost sa njenim mužem je naprosto zapanji do te mjere da se nekoliko puta vraćala ne bi li ga ponovno vidjela. Ona saznaje da Tom predaje umjetnost u jednoj školi, a ona ga angažuje za private časove slikanja.  Njihova veza emocionalno pogađa Nikki-nog komšiju koji se nadao da će nakon smrti njenog muža on imati šansu da se s njoom upusti u vezu.

Utorak, Cinemax, Putnici u 20:00 (pozicija kanala 353 )

Tokom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih void prema novom domu, dvoje putnika se budi 20 godina prerano nakon što se brod pokvari. Jim i Aurora se moraju suočiti sa činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati us vim blagodetima koje su ikada mogli zamisliti,  ubrzo se javljaju i uzajamne simpatije. Iapk nije sve banjo jer otkrivaju kako su u smrtnoj opasnosti, oni i pet hiljada ljudi na brodu. Jim i Aurora moraće uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi sve spasili.

Srijeda, TV 1000, Vječni sjaj nepobjedivog uma u 22:40 (pozicija kanala 301)

Joel Barish saznaje da se njegova bivša djevojka Clementine podvrgla eksperimentalnom zahvatu dr. Mierzwiak-a kako bi izbrisala sjećanje na njihovu vezu. Da bi joj se na neki način osvetio Joel odlučuje da napravi isti zahvat, ali se u isti čas lomi I želi sačuvati dio sjećanja.

Petak, Pink Premium, Pripravnici u 20:00 (pozicija kanala 313 )

Dvojica muškaraca u četrdesetim godinama života nedavno su dobili otkaz i pokušavaju ponovno stvoriti karijeru i zapošljavaju se kao pripravnici u veoma uspješnoj internet kompaniji. Među mnoštvom problema na koje nailaze jedan je što njihovi nadređeni imaju 20 godina.

Nedjelja, HBO, Wonder Woman u 20:00 (pozicija kanala 350)

Kad od pilota čiji se avion srušio čuje priču o sukobu u vanjskom svijetu, amazonska ratnica Diana napušta svoj dom, uvjerena kako može zaustaviti prijetnju. Tokom borbe u ratu, ona otkriva svoje pune moći i istinsku sudbinu, tačnije postaje Wonder Woman.