Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 109

Ponedjeljak, HRT 2, Glasnici vjetra u 23:45 (pozicija kanala 031)

Pripadnik američkih marinaca, Joe Enders (Nicholas Cage) se oporavlja od posljednjeg zadatka, tokom koga je na Solomonskim ostrvima stradao njegov vod. Kriveći sebe za tragediju svojih saboraca , on uprkos oštećenom sluhu želi da se vrati na ratište u čemu će mu pomoći medicinska sestra  Rita.

Utorak, Cinemax, Majka u 20:00 (pozicija kanala 353)

Majka (Jennifer Lawrence) i On (Javier Bardem), žive idiličnim životom u skrivenom raju koji je u stvari samo na prvi pogled savršen. Njihova veza pada u iskušenje kada u njihov život ulaze nepoznati muškarac i žena. Kucanje na vrata prekida njihov spokojni život, a kako sve više gostiju pristiže, majka je prisiljena da preispita sve što zna o ljubavi predanosti i žrtvi.

Srijeda, Cinemax 2, Sve što nas razdvaja (pozicija kanala 354)

Louise je žena koja hrabro vodi špeditersko preduzeće svog pokojnog supruga, a pri tom se brine o svojoj kćeri Juliji koja je osoba sa invaliditeotm. Nakon što zataška ubistvo svog dečka, dilera koga je slučajno ubila Julija, nju ucjenjuje njen najbolji prijatelj Ben koji se sticajem okolnosti upleo u kriminalnu mrežu i prijeti mu opasan kriminalac kome duguje novac. Između Bena i ove dvije žene stvara se posebna veza.

Petak, Pink Movies, Kuća pijeska i magle u 20:00 (pozicija kanala 319)

Kathy je prilično emocionalno slomljena žena koja postaje beskućnica nakon što joj nepravedno biva oduzeta kuća. S druge strane Lester je samilostan čovjek koji traži predah od svog braka koji pokušava pomoći Kathy u čiju se kuću useljava iranski imigrant sa porodicom.

Nedjelja, HBO, Thor: Ragnarok u 20:00 (pozicija kanala 350)

Thor je zatvoren na drugom kraju svemira bez svog moćnog čekića i bori se protiv vremena kako bi se vratio u Asgard i spriječio Ragnarok – uništenje svog svijeta koji je u rukama zlikovke Hele. Thor mora preživjeti smrtonosnu borbu gladijatora protiv svog bivšeg saveznika i kolege Osvetnika Hulk-a.