Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 102

Ponedjeljak, HRT 2, Uloži na favorita u 22:00 (pozicija kanala 031 )

Bet je konobarica koja radi u Las Vegasu i zaljubljuje se u Dinka, sportskog kockara koga Bet privuče od samog starta. Nakon što shvati da Bet nije obična djevojka  već kockarska proročica, a njihova veza pokrenuće mnoštvo neobičnih događanja posebno zato što je Dinko oženjen.

Utorak, TV 1000, Slučajni svjedok u 19:00 (pozicija kanala 301)

Frank se nedavno razveo od supruge Susan sa kojom je uprkos svemu ostao u veoma dobrim odnosima, posebno zbog sina tinejdžera koji je teško podnio njihov razvod, posebno majčina naknadna udaja za bogataša i poznatog dobrotvora Rick-a Barns-a. Danny u njemu vidi problematičnu osobu iako je omiljen u cijelom gradu. Barnes-a ucjenjuje bivši poslovni partner, a Danny postaje svjedok njegovog ubistva nakon čega pomoć traži od svog oca koji mu u početku ne vjeruje.

Srijeda, Cinemax, Gattaca u 17:00 (pozicija kanala 353)

U budućnosti je život osoba određen genetskim inžinjeringom, a mladić preuzima identitet genetički savršenog svemirskog navigatora sve dok njegovu varku ne otkrije istraga ubistva i u potpunosti poremeti njegov plan. Om u međuvremenu započinje ljubavnu vezu sa koleginicom i uzdiže se kroz redove korporacije Gattaca.

Petak, Pink Premium, Odbjegli Django u 22:00 (pozicija kanala 313)

Na američkom jugu nekoliko godina prije Građanskog rata živi Django , rob čija brutalna prošlost sa bivšim robovlasnikom ga spaja sa njemačkim lovcem na glave koji je na tragu opasnoj braći Brittle i samo ga Django može odvesti do plijena. Lovac obećava Djangu da će ga pustiti čim se dočepa Brittle-ovih. Kada uspije, on zaista pušta Djanga, ali oni odlučuju da nastave istim putem te kreću u potragu za najtraženijim kriminalcima juga.

Nedjelja, HBO, Blade Runner 2049 (pozicija kanala 350)

Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, policajac po imenu K pronalazi dugo skrivanu tajnu zbog koje b cijelo čovječanstvo, ono malo što ga je ostalo, moglo ispaštati. Njegovo otkriće  ga odvodi u potragu za Rick-om, bivšim istrebljivačem koji je nestao prije 30 godina.