Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 156

Ponedjeljak, HRT 2, Predsjednička igra u 21:00 (pozicija kanala 031)

Rachel je politička novinarka koja je napisala priču o skandalu u Vladi u kojoj otkriva tajne agentice CIA-e. Kada joj tužilac zatraži da otkrije svoj izvor ona odbija i završava u zatvoru trudeći se da ispoštuje svoje principe na kojima joj se bazira cijela karijera.

Utorak, Cinemax, Kralj Artur: Legenda o maču u 20:00 (pozicija kanala 353)

Arthur je po rođenju lišen svih prava i dok je odrastao u veoma teškim uslovima, nije imao pojma ko je on zaista. Jednom, kada izvuče mač iz kamena silom prilika mora priznati svoje pravo nasljeđe, sviđalo mu se to ili ne.

Srijeda, TV 1000, Zemlja izgubljenih u 22:00 (pozicija kanala 301)

Dr Marshall je uvučen u prostorno-vremenski vrtlog zajedno sa svojom asistentkinjom i zadrtim trgovcem, U alternativnom svemiru, ovaj trojac se sprijateljuje s primatom po imanu Chaka koji im je jedini saveznik među dinosaurusima i ostalim čudnovatim bićima.

Petak, Cinemax 2, Osim ako u 22:10 (pozicija kanala 354)

Reta ima mnogo razloga za sreću, ali njena zadovoljstva u trenu nestanu kada najstarija kćer Norah odustane od fakulteta, nestane i kasnije je pronađu u jednoj uličici kako prosi i odbija da govori. Nakon toga cijela porodica pokušava pomoći Nori da pronađe izlaz iz ove tajanstvene krize.

Nedjelja, HBO, Vidim samo tebe u 20:00 (pozicija kanala 350)

Gina je slijepa od djetinjstva i ovisi o svome mužu James-u. Kad joj se nakon transplatacije rožnjače vrati vid , Gina postaje svjesna uznemirujućih detalja o svom braku i njihovim životima što joj preokreće život naglavačke.