Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 135

Ponedjeljak, HRT, Sve je cool u 21:00 (pozicija kanala 031)

Chili Palmer koji je bio glavna zvijezda hita iz devedesetih vraća se na velika vrata u još jednoj kriminalističkoj komediji koja ima zaista originalan zaplet. On napušta prevrtljivu filmsu industriju te u saradnji sa ruskim mafijašima i reperima postaje muzički impresario mladoj Lindi Moon. Chili cijelu situaciju okreće u svoju korist i uspješno pliva u opasnim vodama muzičkog biznisa.

Utorak, TV 1000, Divlja igra u 21:50 (pozicija kanala 301 )

Na Floridi, enkalvi u kojoj žive samo bogataši iza bijelih fasada i kućica u cvijeću krije se istina prepuna intriga, poremećenih odnosa i ubistava. Zavodnica  koja je u svojim tinejdžerskim godinama zaljubljuje se u školskog savjetnika, ali ga kasnije optužuje za seksualno zlostavljanje, a slične optužbe dolaze od još jedne učenice. Skandal se proširi na cijelo stanovništvo gdje svi bivaju uvučeni. 

Četvrtak, Pink Premium, Noa u 22:15 (pozicija kanala 313)

Ekranizacija starozavjetne priče o Noi, čovjeku koga je sam Bog odabrao da spasi životinje od velikog potopa. Ovaj film prikazuje kako su se grijehovi Adama i eve prenosili generacijama preko njihovih sinova.

Subota, Cinemax, San za životom J.M. Barrie-ja u 18:15 (pozicija kanala 353)

Ovo je priča o prijateljstvu J. M. Barrie-ja sa porodicom koja ga je inspirisala da napiše jedno od najpopularnijih djela današnjice Perta Pana. Nakon što je njegova drama doživjela potpuni neuspjeh on upoznaje četiri dječaka i njihovu majku. U narednih nekoliko mjeseci on se svakodnevno igra sa njima i dobija ideju za novu priču, ali pri tom postaje blizak sa njihovom majkom, udovicom Sylvia-om.

Nedjelja, HBO, Tatica se vratio 2 u 20:00 (pozicija kanala 350)

Brad i Dusty su uspjeli postići ono što su svi smatrali da je nemoguće, a to je primirje i zajedničko očinstvo. Sve djeluje skladno sve dok se ne pojave njihovi očevi macho tata Kurt i ultra emotivan Don, a treba da stignu baš za Božić.