Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 98

Ponedjeljak, TV 1000, Ljubica Amerike u 20:30 (pozicija kanala 301)

Gwen i Eddie su omiljeni par u zemlji, kako na filmskom platnu tako i van njega. Kada se njihova javna romansa pretvori u privatni raskid, njihov agent Lee i asistentkinja, te Gwen-ina sestra Kiki im pomažu da promocija njihovog najnovijeg filma protekne u najboljem redu, bez skandala. S obzirom na to da su i Gwen i Eddie oboje prilično sujetni  to naravno neće proći bez ikakvih problema.

Utorak, Cinemax, Mali veliki svijet u 20:00 (pozicija kanala 353)

Kada naučnici otkriji kako da smanje ljudi na 12 centimetra kako bi riješili prenaseljenost planete, Paul i njegova supruga Audrey odlučuju da se smanje i da žive u luksuznoj minijaturnoj zajednici, a to je početak pustolovina koje će oromijeniti život. 

Srijeda, Pink Premium, Bilo jednom u Meksiku u 20:00 (pozicija kanala 313)

Ovo je saga o mitskom gitaristi El Mariachi-ju, avantura postavljena uz okolnosti revolucije, pohlepe i osvete. El Mariachi se, progonjen i u strahu od tragedije povlači u izolovan život, a priciljen je da ga napisti nakon što ga CIA agent regrutuje kako bi sabotirao urotu kojom se planira atentat na predsjednika Meksika.

Petak, Cinemax 2, Sjaj u 22:05 (pozicija kanala 354)

Misako je strastvena spisateljica filmskih verzija za slabovide osobe. Na jednoj od projeksija susreće starijeg fotografa koji polako gubi vid. Njih dvoje će zajedno naučiti vidjeti blistav svijt dotad nevidljiv njezinim očima. Nakamori je inače veoma kritičan i prilično brutalan u svojim komentarima, a sve je to uzrokovano frustracijom zbog slabljenja vida.

Nedjelja, HBO, Planina izmešu nas u 20:00 (pozicija kanala 350)

Dvoje stranaca koji su osuđeni jedno na drugo nakon tragične avionske nesreće se moraju povezati i raditi zajedno ne bi li preživjeli ekstremne uslove snijegom izolovane planine. Kada shvate da pomoć ne dolazi oni kreću na opasno putovaje divljinom. Iako su se vidjeli prvi put u životu, jedno drugom postaju najveća podrška i motivatori da izdrže.