Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 128

 

Ponedjeljak TV 1000, Gangsteri u 20:30 (pozicija kanala 301)

Film prikazuje vrijeme bezakonja u kome su vladari gangsteri 30-ih godina. Najozloglašeniji i definitivno najslavniji među njima bio je John Dillinger. Upravo pokušaji da se kriminalu stane u kraj doveli su do formiranja FBI.

Utorak, Cinemax, Trag života u 20:00 (pozicija kanala 353)

Posada Međunarodne svemirske stanice kreće prema jednom od najvažnijih otkrića u istoriji čovječanstva, prvim dokazima života na Marsu. Ono što će posadu iznenaditi jeste što su ti oblici života mnogo inteligentniji nego što je iko očekivao.

Srijeda, HRT 2, Crno more u 20:00 (pozicija kanala 031)

Kompanija za spašavanje na moru otpušta kapetana podmornice, a on sa misterioznim partnerom dogovara posao u kome će tražiti legendarnu potopljenu podmornicu koja je navodno puna zlata i leži na dnu Crnog mora.

Petak, Cinemax 2, Sanjiva dolina u 20:00 (pozicija kanala 354)

Detektiv Ichabod poslan je u udaljeni gradić po imenu Sanjiva dolina, da istraži niz nerazjašnjenih ubistava u kojima je većina žrtava pronađena u šumi sa odrubljenom glavom. Lokalna legenda kaže da je krivac duh Hesenca, ali dektiv odbija da povjeruje u ovu legendu.

Nedjelja, HBO, Dunkirk u 20:00 (pozicija kanala 350 )

Evakuacija savezničkih vojnika Britanskog Carstva i Francuske, odsječenih i okruženih njemačkom vojskom, iz luke Dunkirk i okolnih plaža. Spašavanje se odvijalo u Francuskoj između 26. maja i 4. juna 1940. godine, za