Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 205

Ponedjeljak, HRT 2. Gospodin Holmes u 21:00 (pozicija kanala 031)

Sherlock Holmes se u poznim godinama vraća sa puovanja u Japan gdje je u potrazi za rijetkom biljkom koja ima iscjeliteljsko desjtvo. Na tom putu postaje svjedok posljedica nuklearnog rata, a sada na zabačenoj farmi, uz obalu mora gaji pčele dok mu društvo prave samo služavka i njen sin.

Utorak, Cinemax 2, 20124. u 22:35 (pozicija kanala 354)

Usamljeni naučnik vodi brigu o podzemnom bunkeru koji je namijenjen predstojećoj globalnoj nuklearnoj katastrofi. Pošto je prerano izolova prerano polako počinje da preispituje sopstveni razum da li je zaista sam u bunkeru ili ne.

Srijeda, TV 1000, Kreni u 21:00 (pozicija kanala 301)

U periodu od 24 sata, tri para prijatelja se nađu u tri nesvakidašnje situacije u surovom podzemlju Los Angelesa. Badnje je veče, Rona i Kler koje su kasirke u supermarketu su u očajničkoj potrazi za novcem koji im je neophodan za kiriju. Njihov plan je danabave 20 tableta ekstazija te da ih preprodaju, ali naravno da neće sve ići onako kako su isplanirale.

Petak, Pink Thriller, Klopka u 22:00 (pozicija kanala 316)

On je iskusni lopov, a ona još uvijek uči posao i nagovara ga da zajedno krenu u lov na najveću količinu novca koju je iko ikad pokušao ukrasti. S obzirom da ga cijela situacija odmah zainteresuje kao i njegova partnerka on počinje da he obučava.

Nedjelja, HBO, Ubistvo u Orijent ekspresu u 20:00 (pozicija kanala 350)

Slavni detektiv Poirot istražuje ubistvo bogatog ameičkog biznismena koji je putovao najpoznatijim vozom na svijetu. On koristi sve svoje umijeće da otkrije ubicu prije nego što ovaj ubije još nekoga.