Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 243

Ponedjeljak, HRT 2, Opklada vijeka u 21:00 (pozicija kanala 031)

Istinita priča o nekoliko veoma sposobnih investitora koji su u periodu od 2007. do 2010. godine iskoristili situaciju stalnog rasta cijena nekretnina i stvaranja velikog broja hipoteka te su stekli bogatstvo nepopularnim, veoma proračunatim klađenjem na finansijski raspad. Film se sastoji od tri priče koje su odvojene, a kako film odmiče povezuje ih radnja koja je smještena u godine što su prethodile kolapsu tržišta nekretnina.

Utorak, Cinemax, Jonathan u 22:40 (pozicija kanala 353)

Mladić osjeća pritisak jer mora da brine o smrtno bolesnom ocu, a u isto vrijeme pokušava da riješi tajnu koju je ovaj očigledno odlučio zadržati za sebe. Kada se iznenada pojavljuje očev davno zaboravljeni prijatelj, priča dobija neočekivan obrt.

Srijeda, TV 1000, Priča iz Bronksa u 21:00 (pozicija kanala 301)

Kalođero je odrastao u radničkoj porodici italijanksog porijekla, njegov otac radi kao vozač autobusa i sa ponosom odbija da ima bilo kakve veze sa ilegalnom zaradom. Njegov sin pak, se divi lokalnom mafijašu Soniju, a kada ovaj obavi jedan od svojih vješto isplaniranih atentata, Kalođero ostaje jedini svjedok zločina.

Petak, Cinemax 2, U velikom stilu u 17:10 (pozicija kanala 354)

Nakon što tri starija, penzionisana radnika čeličane saznaju da je sumnjiva korporacija pokrala njihov penzioni fond oni odlučuju da opljačkaju jednu od banaka korporacije, kako bi povratili svoj teško zarađen novac.

Nedjelja, HBO, Crni panter u 20:00 (pozicija kanala 350)

Film Marvel studija prati T’Čalu koji se nakon smrti svog oca, kralja Vakande vraća u izolovanu i tehnološki veoma naprednu afričku naciju kako bi naslijedio presto i postao kralj. Ponovnim pojavljivanjem starog neprijatelja njegova uloga kralja i Crnog Pantera biva dovedena u pitanje, a zastrašujući sukob dovodi u pitanje sudbinu cijelog svijeta i Vakande. Mladi kralj mora da okupi saveznike i svom snagom krene na neprijatelja kako bi zaštitio sopstveni narod i njihov način života.