Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 138

Ponedjeljak, HRT 2, Batler u 21:00 (pozicija kanala 031)

Ovo je priča o batleru z Bijele kuće koji je bio u službi čak sedmorice američkih predsjednika u periodu dužem od tri decenije. Film prikazuje dramatične promjene koje su zadesile američko društvo tog vremena, od pokreta za građanska prava pa sve do Vijetnama. 

Utorak, Cinemax, Odred otpisanih u 20:00 (pozicija kanala )

Oni su banda osuđenih kriminalaca koje je okupila tajna vladina agencija koji dobija veoma zahtjevan zadatak da poraze zagonetno i nepobjedivo biće. Kada shvate da su odabrani ne zato da bi pobijedili već samo zato da preuzmu krivicu na sebe pod pretpostavkom da neće uspjeti stvari počnu da se mijenjaju.

Srijeda, TV 1000, Šifra Merkur u 21:00 (pozicija kanala 301)

Prpadnici američke Agencije za nacionalnu sigurnost su osmislili kompleksnu šifru za komunikaciju po imenu Merkur s ciljem da sigurno komuniciraju sa svojim tajnim agentima širom svijeta. Kako bi se uvjerili da ju je nemoguće dešifrovati, stavili su je u ukrštenicu dnevnih novina, a nakon nekog vremena na njihov broj se javlja autistični dječak sa dešifrovanom porukom.

Petak, Cinemax 2, Kum 3 u 20:30 (pozicija kanala 353)

Posljednji nastavak trilogije Kum u kome ostarjeli don Majkl Korleone pokušava da legalizuje porodični mafijaški posaoi povuče se iz nasilnog svijeta podzemlja, ali ga sopstvene ambicije u tome sprečavaju. U isto vrijeme dok pokušava da se izbori sa spletkama  gladnijeg gangstera on mora da se bori i sa ljubavnom atmosferom svog štićenika i sopstvene ćerke.

Nedjelja, HBO, Moja večera sa Erveom u 20:00 (pozicija kanala 350)

Priča o neobičnom prijateljstvu koje se razvija tokom jedne lude noći u Los Anđelesu između perspektivnog novinara i glumca Ervea, najpoznatijeg patuljka na svijetu, a njihovo prijateljstvo će im obojici promijeniti iz korijena.