Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 172

Ponedjeljak, HRT 2, 99 domova u 21:00 (pozicija kanala 031)

Građevinski radnik, njegova majka i njegov devetogodišnji sin su iseljeni iz njihovog doma tokom postupka koji u ime banke vodi beskrupulaozni agent nekretninama. Poniženi Neš, majku i sina smješta u motel i u trenutku kad mu sve izgleda beznadežno, isti taj agent mu ponudi posao koji bi ga mogao izvući iz problema.

Utorak, Cinemax, Zovi me svojim imenom u 20:00 (pozicija kanala )

Elio je sedamnaestogodišnjak koji ljetne dane provodi u porodičnoj vili iz 17. vijeka. Transkribuje i svira klasičnu muziku, čita i flertuje sa svojom drugaricom Marcijom. Iako sve ukazuje na to da je mnogo zreliji i ozbilniji od svojih vršnjaka, Elio je prilično neiskusan, posebno kad je u pitanju ljubav.  Jednoga dana, američki diplomac koji radi na doktoratu dolazi na stažiranje kod njegovog oca, a susret između Elija i Olivera će u potpunosti promijeniti njihove živote.

Srijeda, TV 1000, Crveni zmaj u 21:00 (pozicija kanala 301)

Penzionisani FBI agent sa talentom za psihološke procjene dobija zadatak da učestvuje u pronalaženju misterioznog serijskog ubice koga zovu Zubić vila, a u tome mu pomaže zločinački genije Hanibal Lektor. Problem se javlja kada opasni ubica dobija povjerljive informacije o agentu i njegovoj porodici upravo od Lektora.

Petak, Pink Premium, Anđeo sa dva lika u 20:00 (pozicija kanala 313)

Frensisi Megajver je plaćeni ubica organizacije IRA oji je u bijegu. Pod zaštitom američkih simpatizera Republikanske armije, on pronalazi skrovište u domu poštenog policajca Toma O’Mire. Mladi Irac se odmah svidi policajcu jer u njemu prepoznaje neke vlastite osobine iz mladosti. On dijeli svoj dom s njim, ne shvatajući koliko je ovaj opasan.

Nedjelja, HBO, Kapije vremena u 20:00 (pozicija kanala 350)

Nakon što naučnik, otac djevojčice Meg Mari nestane, tri nebeska bića gospođa Koja, gospođa Štajeto i gospođa Ko, dolaze na Zemlju kako bi pomogle Meg da pronađe oca. Putujući kroz nabore u vrmenu i prostoru poznate i kao peta dimenzija oni prelaze u nezamislive svjetove gdje se suočavaju sa zlom silom. Da bi se sigurno vratila kući, Meg mor da se suoči sa tamom u sebi i pronađe snagu da pobijedi zle sile koje obavijaju univerzum .