Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 342

Ponedjeljak, HRT 2, Selma u 21:00 (pozicija kanala 031)

Selma je priča o pokretu Martina Lutera Kinga koja prati tromjesečni period tokom 1965. godine kada je on započeo opasnu kampanju sa ciljem obezbjeđivanja prava glasa crncima u Americi. On se suprotstavio nasilnoj opoziciji i poveo epski marš od Selme do Montgomerija.

Utorak, TV 1000, Dnevnik Bridžit Džouns u 22:40 (pozicija kanala 301)

Film snimljen po veoma popularnom romanu Helen Filding i priča priču o Bridžet Džouns post-feministkinji od trideset i nešto godina koja ima sklonost da povremeno pretjera sa alkoholom i duvanom nema apsolutno nikakvu kontrolu and svojom težinom.  Pored toga, igrom slučaja se zadesi u ljubavnom trouglu sa Markom koga zna od djetinjstva i Danijelom koji važi za plejboja.

Srijeda, Cinemax, I onda odem u 20:00 (pozicija kanala 353)

U surovom svijetu osnovne škole, Edvin pati od anksioznosti i osjećaja otuđenja zajedno sa svoim jedinim prijateljem, Flejkom.  Njih dvojica su neshvaćeni od strane svojih porodica i svakodnevno demoralisani u školi zbog čega njihov gnjev polako tinja, Ovaj film pruža šokantan uvid u adolescenciju i pokazuje kako čvrste veze u djetinjstvu i želja za pripadnošžu mogu da postanu pitanje života i smrti.

Petak, Pink Movies, Djevojka od milion dolara u 21:00 (pozicija kanala 319)

Bokserka i njen trener se međusobno insprišu i iscrpljuju. Zajedničko im je to što oboje imaju duh da nadvladaju bol i gubitkr iz prošlostu, a jedno u drugome su našli davno izgubljenu porodicu. Ono čega nisu svjesni jeste da će se uskoro naći pred borbom koja će od njih zahtjevati više srčanosti nego što su ikada bili svjesni da posjeduju.

Nedjelja, HBO, Veličanstveni šoumen u 20:00 (pozicija kanala 350)

Hrabar i veoma originalan mjuzikl koji slavi rađanje šoubiznisa i čudo koje doživimo kada nam se ostvare snovi.  Inspirisan ambicijom i maštom prvog američkog promotera pop-kulture, P. T. Barnuma, ovaj film je priča o vizionaru koji je ni iz čega stvorio očaravajući spektakl koji je postao svjetska senzacija.