Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 176

Ponedjeljak, HRT 2, Predsjednička igra u 21:00 (pozicija kanala 031)

Kada Rejčel Armstrong napiše novinsku priču u kojoj otkriva ime tajnog agenta CIA-e, specijalni tužilac zahtjeva da ona oda svoj izvor, a nakon što odbije naći će se iza rešetaka. I dok se njen advokat bori za njen slučaj sve do Vrhovnog suda, javnost počinje da se pita zašto bi jedan novinar žrtvovao porodicu i karijeru da bi sačuvao novinarski integritet.

Utorak, Cinemax, Mračna kula u 20:00 (pozicija kanala 353)

Film koji je zasnovan na književnom serijalu Stivena Kinga. Roland posljednji revolveraš je u vječitom sukobu sa Čovjekom u crnom, ali je odlučan da ga spriječi da uništi Mračnu kulu koja odražava ravnotežu cijelog svemira. I dok sudbina svijeta visi o koncu dobro i zlo će se sukobiti u posljednjoj bici, a samo Roland može da odbrani Kulu od Čovjeka u crnom.

Srijeda, Pink Premium, Komplikovano je u 20:00 (pozicija kanala 313)

Džejn ima troje odrasle djece, pekaru u Santa Barbari koja prilično dobro posluje te prijateljski odnos sa bivšim mužem Džejkom. Čak deceniju nakon njihovog razvoda, jedna obična večera se pretvara u nešto potpuno nezamislivo – ljubavnu aferu. Žrtve ove obnovljene afere postaju Džejkova mlada žena i Adam, svježe razvedeni arhitekta koji počinje da se zaljubljuje u Džejn.

Petak, TV 1000, Apolo 13 u 21:00 (pozicija kanala 301)

„Hjustone, imamo problem“, to su riječi koje su postale besmrtne za vrijeme napete misije na Mjesec, 1970. godine koja je opisana u ovoj istorijskooj drami. Astronaut Džim Lovel vodi pilota komandnog modula i vozača lunarnog modula u treću NASA-inu misiju sa slijetanjem na Mjesec. Sve ide po planu dok misija ne stigne na pola puta kada rezervoar sa kiseonikom koji je eksplodirao prijeti da ugrozi njihove zalihe kiseonika i energije.

Nedjelja, HBO, Računovođa u 20:00, (pozicija kanala 350)

Ben Aflek je šarmantni genije za matematiku čija spoljašnjost smirenog računovođe sa naočarama krije mračnu tajnu. Pod paravanom male računovodstvene firme, on radi za neke od najopasnijih kriminalnih organizacija na svijetu.  Kada Uprava za sprečavanje pranja novca počne da se zanima za Kristijana, on prihvati legalnog klijenta. Ali, dok Kristijan razotkiva prevaru raste i broj ubijenih.